Detail

Escape Xperience Valkenburg aan de Geul

Nicolaasplein
Valkenburg
Escape Xperience Valkenburg: de Verboden Kapel.

Met Escape Xperience beleef je de stad op een nieuwe, leuke en interactieve manier. Het is als een escape room, maar dan buiten in de stad! Het is een self-guided tour, dus je kunt starten wanneer je er klaar voor bent. 

Met de app loop je door de stad terwijl je puzzels en raadsels oplost. Elke Xperience heeft een spannende verhaallijn, waarbij je de hoofdpersoon helpt ontsnappen of een urgente missie helpt voltooien.

Tijdens deze Xperience beleef je Valkenburg aan de Geul in het jaar 1798. Franse revolutionairen dwingen de bewoners van Valkenburg aan de Geul een eed af te leggen op hun grondwet, waarin ze de kerk afwijzen. 

Pastoor Servatius weigert dit en dreigt daarom gevangen te worden gezet. Lukt het je hem binnen twee uur te helpen een plek te vinden om onder te duiken, zodat hij niet wordt opgepakt en een geheime kapel kan gaan bouwen?

Deze Xperience leidt je langs 22 locaties: trekpleisters van de stad en minder bekende plekken. 

Hoe werkt het?
Je boekt je Xperience op de website.
Je downloadt de app Loquiz.
Je ontvangt de inloggegevens per e-mail, nadat de betaling van de boeking is afgerond.
Je kunt het spel starten wanneer jij wilt!

Voor wie is de Xperience leuk?
Vrienden, familie, collega's, dates en gezinnen met kinderen (die kunnen lezen en schrijven en die zin hebben in een wandeling).

Openingstijden


OpeningstijdenJe kunt op elk moment spelen, aangezien de Xperience een self-guided tour is. De medewerkers raden je wel aan uiterlijk twee uur voor zonsondergang te starten.

Tarieven
Je betaalt € 25,- per team (van 1 tot 4 personen). Speel je dus met 4 personen? Dan is het € 6,25 per persoon.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Escape Xperience Valkenburg aan de Geul. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Escape Xperience Valkenburg aan de Geul

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!