Van harte welkom!

Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Escape Room Leisure Dome

Escape Room Leisure Dome

Sinds kort is het mogelijk om de zolderkamer van tovenaar Nocilix te betreden. Een lange tijd is de kamer volledig afgesloten geweest, totdat een jonge onderzoekster toestemming kreeg de kamer te bezoeken. 

Ze zei enkel bij haar vertrek: 'Dank u, dat ik de kamer mocht betreden. Laat u alstublieft de kamer in stand zoals zij is, het is magistraal'. Enkele dagen later stuurde zij honderden kopieën van een gedicht. 

Begrijp de denkwijze van de tovenaar en volg de handelswijze, zoals door hem beschreven, met uiterste precisie op. Maar wees beducht dat na elf uur ’s avonds niemand meer aanwezig is op het landgoed. 

Dat heeft zo zijn redenen, zoals je zult gaan ervaren… Ontrafel jij de levensles van de tovenaar voordat de avond valt? Het is magistraal…

Openingstijden en tarieven


Maandag van 18:00-21:00 uur geopend.
Dinsdag en donderdag van 15:00-21:00 uur geopend.
Woensdag van 13:30-21:00 uur geopend.
Vrijdag van 14:00-23:00 uur geopend.
Zaterdag van 11:00-23:00 uur geopend.
Zondag van 12:00-21:00​ uur geopend.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Escape Room Leisure Dome. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!