Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Erfgoedhuis Meerssen

Meerssen Bezoek website

Erfgoedhuis Meerssen

Erfgoedhuis Meerssen Markt 38Meerssen 043-3653002 Naar de website
Het Erfgoedhuis van Meerssen is gevestigd in het Gemeentehuis van Meerssen en herbergt één van de grootste Romeinse vondsten uit de regio: het Korintische kapiteel. Het Erfgoedhuis wil graag de bezoeker bereiken die een diepere kennismaking met Meerssen en directe omgeving zoekt en hem of haar laten kennismaken met de exclusieve cultuur en natuur van deze streek. Met de wisselende en permanente tentoonstellingen over de rijke geschiedenis, natuur, bodemschatten, archeologische vondsten en al het andere moois dat Meerssen te bieden heeft, doe je voldoende inspiratie op om Meerssen, Valkenburg en nader te verkennen en op ontdekkingstocht te gaan naar de kernen van Geulle, Bunde, Ulestraten en Rothem. 

Het Erfgoedhuis Meerssen is een samenwerkingsverband van de Stichting Natuurhistorisch Museum Meerssen en Heemkunde Meerssen. 

Overzicht

Adres
Markt 38, Meerssen
043-3653002
Openingstijden en tarieven

Het Erfgoedhuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00-17.00 uur, op donderdag tot 20.00 uur. Op zondagen van 14.00-16.00 uur.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website