Energetisch Centrum Leonardus

Energetisch Centrum Leonardus

Iedereen kan bij Energetisch Centrum Leonardus terecht. Wat je hulpvraag ook is, het draait altijd om de energie. Sterker nog, je hoeft niet eens een specifiek probleem te hebben, je kunt ook in behandeling komen voor onderhoud en preventie.

Dat neemt niet weg dat de meeste mensen met een specifieke klacht bij Energetisch Centrum Leonardus terecht komen. Dit kan variëren van stress, een burn-out, depressiviteit of slapeloosheid tot relatieperikelen, problemen op het werk, gezondheidsproblemen, angstaanvallen of last hebben van emotionele ballast uit het verleden.

Iedere persoon is anders, iedere situatie is anders en dus is de benadering en de invulling van de energetische therapie ook telkens anders. Maar áltijd op maat. De medewerkers van Energetisch Centrum Leonardus bieden diverse mogelijkheden:

Individuele energetische behandeling
De energetische therapie is gebaseerd op de principes van de Japanse geneeskunst Jin Shin Jyutsu. Eenvoudig gezegd is Jin Shin Jyutsu een manier om de levensenergie in evenwicht te brengen en te houden. 

Met eenvoudige handgrepen wordt het emotionele evenwicht hersteld en de oorzaken van zowel acute als chronische klachten worden verminderd. Deze methode kan zonder risico in combinatie met andere geneeswijzen of medicijnen worden gebruikt. 

Bovendien werkt Jin Shin Jyutsu steeds sterker, naarmate je het regelmatiger en langduriger toepast. Zo word je steeds vitaler en krijg je steeds meer zelfkennis.

Inzicht
De medewerkers speuren samen de echte oorzaak van jouw probleem op. Dit schept helderheid en jij komt tot inzicht. Alleen door écht naar je gevoel te luisteren, kun je tot inzicht komen, kun je de oorzaak van je probleem (leren) begrijpen en kun je het ook in de kern aanpakken. 

Dat betekent niet dat je in het verleden moet blijven hangen, maar juist dat je in beweging moet komen. Bewust-Zijn en een stap naar voren zetten. Oude patronen doorbreken en nieuwe overtuigingen omarmen. Het roer omgooien. Leon Bemelmans kan je in één of meer sessies helpen om tot dat inzicht te komen.

Energetisch Bootcamp
Vijf dagen, negen energetische behandelingen en personal coaching. Het Energetisch Bootcamp omvat negen energetische behandelingen op vijf achtereenvolgende dagen (de zogenaamde 9-stroom). 

De eerste vier dagen word je twee keer per dag door Leon Bemelmans behandeld en gecoacht, de vijfde en laatste dag krijg je één laatste afsluitende behandelsessie. Tijdens een 9-stroom kunnen de ergste energetische blokkades worden opgeheven. 

Boven alles kom jij tot inzicht en wordt je energiebalans hersteld. Daarna is het zaak de stroom op gang te houden. Je krijgt tips hoe je dit thuis zelf kunt doen. Als je wilt, krijg je een uitnodiging voor terugkomdagen in het centrum.

Het Energetisch Bootcamp is de ideale start van een langer behandeltraject. Er is ook een 9-stroom toegespitst op mensen met burn-out symptomen.

Blijf lekker slapen!
Tijdens het Energetisch Bootcamp heb je de gelegenheid om in één van de sfeervolle appartementen te logeren, alleen of samen met je partner. Het grote voordeel hiervan is dat je tussen de behandelingen door in je appartement kunt uitrusten. 

Bovendien heb je een thuisbasis van waaruit je de prachtige omgeving van het centrum kunt ontdekken en verkennen. Neem contact met als je meer wilt weten over het Energetisch Bootcamp met of zonder overnachtingen.

Openingstijden en tarieven


Van 08.15 tot 17.30 uur geopend.

Toegankelijkheid


Energetisch Centrum Leonardus is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. 

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Energetisch Centrum Leonardus. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Energetisch Centrum Leonardus

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!