Van harte welkom!

Zowel Visit Zuid-Limburg als de lokale ondernemers doen er alles aan om recreëren zo inspirerend, ontspannen en veilig mogelijk te laten verlopen. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Easy Retro Riding

Easy Retro Riding

Postadres: Bontwerkersdreef 25
Maastricht
Lekker cruisen door het Zuid-Limburgse land met een Elektrische Retro Fatbike.

Een stoere fiets, minimalistisch opgebouwd, met trapondersteuning, een breder stuur en een comfortabel zadel, zodoende kun je van het fietsen maar ook van de omgeving genieten.

Geschikt voor iedereen die 'easy' wil genieten. Ongeschikt voor jongeren en kleine kinderen, die kunnen jammer genoeg niet mee. Niet zo geschikt als je kleiner dan 1.60 meter of een korte beenlengte hebt. 

Ook als je fysieke problemen hebt, is het niet zo makkelijk om de benen omhoog te krijgen om op en af te stappen, graag dit even van te voren telefonisch of via e-mail contact kenbaar maken, hierna is het mogelijk om te overleggen of een ritje op deze Bikes een passende keuze is, voor veiligheid van jezelf, andere verkeersdeelnemers en voor de Bikes.

Neem dan even per e-mail contact op voor een mogelijke oplossing. Het maximale draaggewicht van de bikes is 125 kg.

Vanuit de vertrek en aankomst locatie bij het Koetshoes aan de Oosterweg te Valkenburg-Oost kun je gemakkelijk alle richtingen uit rijden. Geen bekendheid in de omgeving, dan helpen de medewerkers je graag aan een route. 

Diverse keuzes, ook in in afstand. Zo kom je door bossen, heuvels, akkergebieden, langs prachtige landgoederen, soms een kasteel en zeker door heel veel leuke dorpjes.  Welke route je ook kiest, altijd is er genoeg te zien en je kunt met zekerheid genieten van een prachtige natuur maar vooral van de Bikes, die ook nog eens veel bekijks opleveren. 

Heb jij de juiste instelling, genieten van een fijne omgeving met respect voor mens en natuur? Dan zit je goed op een van de exclusieve E Fat-Bikes.

Het seizoen 2021 wordt hier bij Visit Zuid Limburg, na 31 oktober afgesloten en vanaf 1 april 2022 zijn de medewerkers weer aanwezig. Nieuwe arrangementen zullen in de wintermaanden geconcipieerd worden. Er komt dus iets nieuws bij...

Heb je in de tussenliggende periode nog de wens in een Bike- evenement voor jezelf, familie, bedrijf, kijk dan even op de website. Telefonisch contact opnemen of per e-mail is ook mogelijk.

Wist je dat?

E-Fatbike

Het frame van de E-Fatbike zo gemaakt is, dat voor iedere lengte (volwassenen) de hoogte kan worden ingesteld en door het brede zadel en breed stuur geeft deze bike je een goed zitcomfort. 

Let wel even op als je kleiner bent dan 1.60 meter Vooral een korte beenlengte kan de houding minder gemakkelijk maken. Deze fiets is uitermate geschikt om je lekker easy door elk landschap te rijden.

Heb je het even zwaar, dan heb je aan de trapondersteuning een goede en betrouwbare hulp.
+7
Easy Retro Riding - Foto 0
Easy Retro Riding - Foto 1
Easy Retro Riding - Foto 2
Easy Retro Riding - Foto 3

Openingstijden en tarieven


Het verhuur vanuit het Koetshoes in Valkenburg aan de Geul is vanaf 1 november niet meer mogelijk.

Op 1 april 2022 zijn er weer boekingsmogelijkheden via Visit Zuid Limburg mogelijk.

Je kunt via e-mail andere boekingen reserveren.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Easy Retro Riding. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!