Easy Retro Riding

Easy Retro Riding

Lekker cruisen door het Zuid-Limburgse land met een elektrische retro e-fatbike.

Een stoere fiets, minimalistisch opgebouwd, met trapondersteuning, een breder stuur en een comfortabel zadel, zodoende kun je van het fietsen maar ook van de omgeving genieten.

Geschikt voor iedereen die easy wil genieten. Ongeschikt voor jongeren en kleine kinderen, die kunnen jammer genoeg niet mee. Niet zo geschikt als je kleiner dan 1.60 meter of een korte beenlengte hebt. 

Ook als je fysieke problemen hebt, is het niet zo makkelijk om de benen omhoog te krijgen om op en af te stappen, graag dit even van te voren telefonisch of via e-mail contact kenbaar maken, hierna is het mogelijk om te overleggen of een ritje op deze bikes een passende keuze is, voor veiligheid van jezelf, andere verkeersdeelnemers en voor de bikes.

Easy Retro Riding heeft één (dames) c.q. gender gelijk model met lage instap beschikbaar, en één gender gelijk model met iets hogere instap (mannenmodel). Deze laatste twee zijn apart te boeken en hebben geen tank. Beiden e-fatbikes. Zie foto's. Daarnaast nog eens vijf e-fatbikes mét tank, gender gelijk. Let dus goed op met boeken.

Het maximale draaggewicht van de bikes is 125 kilogram.

Vanuit de vertrek- en aankomst locatie bij het Koetshoes aan de Oosterweg te Valkenburg-Oost (11.00-17.00 uur) kun je gemakkelijk alle richtingen uit rijden. Koffie met vlaai vooraf en voor onderweg in de knapzak een gevarieerde lunch .Geen bekendheid in de omgeving, dan helpt de medewerker je graag aan een route. 

Diverse keuzes, ook in in afstand. Zo kom je door bossen, heuvels, akkergebieden, langs prachtige landgoederen, soms een kasteel en zeker door heel veel leuke dorpjes. Welke route je ook kiest, altijd is er genoeg te zien en je kunt met zekerheid genieten van een prachtige natuur maar vooral van de bikes, die ook nog eens veel bekijks opleveren. 

Heb jij de juiste instelling om te genieten van een fijne omgeving met respect voor mens en natuur? Dan zit je goed op één van de exclusieve e-fatbikes.

Wist je dat?

E-fatbike

Het frame van de e-fatbike zo gemaakt is, dat voor iedere lengte (volwassenen) de hoogte kan worden ingesteld en door het brede zadel en breed stuur geeft deze bike je een goed zitcomfort. 

Let wel even op als je kleiner bent dan 1.60 meter, vooral een korte beenlengte kan de houding minder gemakkelijk maken. Deze fiets is uitermate geschikt om je lekker easy door elk landschap te rijden.

Heb je het even zwaar, dan heb je aan de trapondersteuning een goede en betrouwbare hulp.

+8

Openingstijden en tarieven


Het verhuur vanuit het Koetshoes in Valkenburg aan de Geul is vanaf 1 april weer mogelijk.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Activiteiten

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Easy Retro Riding. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!