Domein Holset

Domein Holset

Met zicht op het hoogste punt van Nederland, is Domein Holset een verborgen juweel in Limburg. Als gespecialiseerd BruisendWijnHuis blinkt Domein Holset uit in de productie van unieke Nederlandse mousserende wijnen. 

Benieuwd naar de wijnen? Reserveer een rondleiding met proeverij of bezoek de wijnwinkel. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Rondleiding
Op het domein ben je van vrijdag t/m maandag en op woensdag welkom voor rondleiding inclusief proeverij. De wijnspecialisten schenken verschillende mousserende wijnen en vertellen je alles over de wijngaard, de productie en de eigen wijnmakerij iets verderop in Lemiers.

Wanneer: vrijdag t/m maandag en woensdag om 14.00 uur
Waar: Proeflokaal (aanmelden in de wijnwinkel).
Prijs: € 19,50 per persoon.

Reserveren is niet nodig, maar wel aan te raden. Groepen vanaf 10 personen kunnen enkel op reservering een proeverij boeken. 

Proeverij
Wil je alleen komen proeven, zonder rondleiding? Ook dat kan! Tijdens een proeverij in de wijnwinkel worden drie verschillende wijnen geschonken. Je kunt de proeverij uitbreiden met heerlijke bites of een borrelplank met mooie streekproducten. 

Wanneer: dagelijks van 11.00-17.30 uur.
Waar: Wijnwinkel/terras.
Prijs: € 15,- per persoon.

Reserveren is niet nodig, maar wel aan te raden. Groepen vanaf 10 personen kunnen enkel op reservering een proeverij boeken. 

Wijnwinkel & Terras
De winkel en het terras zijn dagelijks geopend van 11.00-18.00 uur. Je bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen en kennis te maken met de wijnen. Vooraf reserveren is niet nodig.

Als je echt alles uit je verblijf wilt halen, kun je ook blijven slapen. De sfeervolle en comfortabele gastenkamers van het logement beloven een ontspannen nachtrust. 

Wanneer je ’s morgens wakker wordt, kijk je uit op de wijngaard, fruitbomen of op het kerkje van Holset om vervolgens te genieten van een met liefde gemaakt ontbijt.
+4
Domein Holset - Foto 0
Domein Holset - Foto 1
Domein Holset - Foto 2
Domein Holset - Foto 3

Openingstijden en tarieven


Domein Holset is alle dagen van het jaar geopend. De wijnwinkel met het gezellige proeflokaal zijn elke dag van 11.00-18.00 uur geopend.

Rondleidingen en proeverijen:

Rondleiding inclusief proeverij.
Duur: 1,5 uur.
Prijs: € 17,50 per persoon.
Wanneer: elke dag om 14.00 uur.

Proeverij in het proeflokaal.
Prijs: € 12,50 per persoon.
Wanneer: elke dag tussen 11.00 en 17.00 uur.

Geniet ook van de heerlijke bites en borrelplanken met mooie streekproducten.

Kijk voor meer informatie op de website.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Domein Holset. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Domein Holset

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!