De Reusch

De Reusch

Vanaf de top van de toren kun je -bij goed weer- zo'n 60 kilometer ver kijken. Met deze zichtgrens wordt het gebied bepaald waarbinnen gewerkt wordt met streekproducenten. 

Zo wordt lokaal produceren en consumeren vertaald in het motto 'eten en drinken van zover je kunt kijken'. Sta je boven op het panoramaterras of in de rooftopbar, dan kun je met de augmented reality app de locatie van de leveranciers ontdekken. 

Als je met de app rondkijkt, zie je waar de producenten en leveranciers van streekproducten en andere markante punten in een straal van 60 kilometer liggen. 

Klik je op een leverancier in de app, dan kun je de informatie over deze leverancier lezen, maar ook direct de producten bestellen in de webshop. Dat is nog eens leuk winkelen. Alle producenten en leveranciers van streekproducten van De Reusch, van zo ver je kunt kijken! ​

Aanbieding

Omdat de watertoren een rijksmonument is, betaal je bij een bezoek aan de toren € 3,- entree. Deze entree wordt gebruikt voor het behoud van het gebouw. 

Voor € 7,50 krijg je een jaarkaart waarmee je een jaar lang de toren kunt bezoeken (n.b. de toegang naar het restaurant op de eerste verdieping is gratis).

Openingstijden en tarieven


 De actuele openingstijden kun je op de website vinden.

Toegankelijkheid


Parkeerplaats aanwezig (schuin tegenover de watertoren) inclusief laadpalen.

In de watertoren is een lift die naar bijna alle verdiepingen gaat.

Een mindervalidetoilet is aanwezig op de begane grond en op de bovenste verdieping.

Honden zijn alleen toegestaan tot en met de eerste verdieping.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar De Reusch. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van De Reusch

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!