De Reusch

De Reusch

Het fundament van De Reusch is gebouwd op de ambitie om je bewust te maken van de rijkheid van de bodem in je eigen omgeving. Kennis wordt gedeeld en je wordt gestimuleerd om bewust bezig te zijn met je voeding. 

Weten waar het vandaan komt, en minstens zo belangrijk, samen de lokale productie ondersteunen en duurzaam bezig zijn voor het milieu.

Dat is het grote verhaal dat De Reusch vertelt: het verhaal over de streek, de producenten die er werken en de producten die daaruit voortkomen. Zo creëert De Reusch bewustzijn door aandacht te vragen voor korte ketens.

Aanbieding

Omdat de watertoren een rijksmonument is, betaal je bij een bezoek aan de toren € 3,- entree. Deze entree wordt gebruikt voor het behoud van het gebouw. 

Voor € 7,50 krijg je een jaarkaart waarmee je een jaar lang de toren kunt bezoeken (n.b. de toegang naar het restaurant op de eerste verdieping is gratis).

Openingstijden en tarieven


De actuele openingstijden kun je op de website vinden.

Toegankelijkheid


Parkeerplaats aanwezig (schuin tegenover de watertoren) inclusief laadpalen.

In de watertoren is een lift die naar bijna alle verdiepingen gaat.

Een mindervalidetoilet is aanwezig op de begane grond en op de bovenste verdieping.

Honden zijn alleen toegestaan tot en met de eerste verdieping.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar De Reusch. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van De Reusch

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!