Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

De Limburgse Wijnboer

Maastricht Bezoek website

De Limburgse Wijnboer

De Limburgse Wijnboer Mosasaurusweg 13Maastricht 06-41297444 Stuur e-mail Naar de website
Ontdek de Limburgse Wijnboer. Wijngaarden gedijen perfect in het glooiende landschap van Limburg en Limburgse wijnen genieten door kwaliteit, duurzaamheid en karakter steeds meer aandacht. 

Bekijk het overzicht van alle wijngaarden in Limburg en boek een excursie, rondleiding en/of proeverij (zie visit bij 'wijngaarden') bij de Limburgse Wijnboer.

Beleef de wijngaard routes en omgeving rondom de Limburgse wijngaarden van Limburg en geniet van een goed glas Limburgse wijn bij de plaatselijke horeca.

Geniet van de Limburgse wijn voor 'direct-van-de-boer'-prijzen en bestel online. Ervaar ook thuis de 'terroir' (de unieke smaak van de bodem, druif en bereiding) van de Limburgse wijn.

Ontdek de Limburgse Wijnboer, bekijk het overzicht van de Limburgse wijngaarden, beleef de wijngaard routes, boek een rondeleiding, geniet van de Limburgse wijn thuis en bestel online.

Overzicht

Adres
Mosasaurusweg 13, Maastricht
06-41297444
Openingstijden en tarieven

Raadpleeg de website voor meer informatie.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar De Limburgse Wijnboer. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wijn

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website