Veilig op pad in tijden van corona

Reizen in rode en oranje gebieden in het buitenland worden afgeraden door de overheid. Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

De Limburgse Wijnboer

Ontdek de Limburgse Wijnboer. Wijngaarden gedijen perfect in het glooiende landschap van Limburg en Limburgse wijnen genieten door kwaliteit, duurzaamheid en karakter steeds meer aandacht. 

Bekijk het overzicht van alle wijngaarden in Limburg en boek een excursie, rondleiding en/of proeverij (zie visit bij 'wijngaarden') bij de Limburgse Wijnboer.

Beleef de wijngaard routes en omgeving rondom de Limburgse wijngaarden van Limburg en geniet van een goed glas Limburgse wijn bij de plaatselijke horeca.

Geniet van de Limburgse wijn voor 'direct-van-de-boer'-prijzen en bestel online. Ervaar ook thuis de 'terroir' (de unieke smaak van de bodem, druif en bereiding) van de Limburgse wijn.

Aanbieding

Ontdek de Limburgse Wijnboer, bekijk het overzicht van de Limburgse wijngaarden, beleef de wijngaard routes, boek een rondeleiding, geniet van de Limburgse wijn thuis en bestel online.
+1

Openingstijden en tarieven


Raadpleeg de website voor meer informatie.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar De Limburgse Wijnboer. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!