Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

De Haamen

Beek Bezoek website

De Haamen

De Haamen De Haamen 1Beek 0464360180 Stuur e-mail Naar de website
Sportlandgoed De Haamen:
Het sportlandgoed dat voor iedereen iets te bieden heeft. Recreatief bewegen, sporten in competitieverband, bewegen voor ouderen of sport voor mensen met een beperking: dat kan hier allemaal.

De ligging van De Haamen is uniek, gelegen aan de voet van het adembenemende landschap van het Heuvelland. Bovendien is de bereikbaarheid uitstekend, met onder meer de A2 en de A76 vlakbij en ruim voldoende gratis parkeerplaatsen.

Naast de mogelijkheden voor de reguliere sporters en recreanten gaat hier speciale aandacht uit naar ouderen, mensen met een chronische ziekte en mensen met een beperking. Zij krijgen in Beek een voorzieningenaanbod dat nergens anders in de regio voorhanden is. Aangepaste accommodaties en hulpmiddelen (zoals sportrolstoelen), een breed beweegaanbod en professionele begeleiding zijn volledig geïntegreerd in het totale aanbod van het sportlandgoed.

Overzicht

Adres
De Haamen 1, Beek
0464360180
Openingstijden en tarieven

Raadpleeg de website voor de actuele informatie.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar De Haamen. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website