Bezinningshuis Regina Carmeli

Bezinningshuis Regina Carmeli

Het Bezinningshuis Regina Carmeli in Sittard wordt geleid door de Zuster Karmelietessen ofwel de 'Zusters van de Kollenberg'. Hun deuren staan altijd open voor mensen die op zoek zijn naar stilte, gebed, bezinning en verdieping. Het huis biedt een plaats van rust en een plek om zichzelf terug te vinden en op het spoor van God te komen.

Regina Carmeli staat open voor initiatieven in overeenkomst met de doelstellingen van een christelijk centrum en de geest van het huis. Er is een grote kloostertuin en een klein museum. Een wandeling in de mooie natuur vlakbij het huis is bij goed of slecht weer mogelijk

Openingstijden en tarieven


Raadpleeg de website voor meer informatie.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Bezinningshuis Regina Carmeli. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!

Van harte welkom!

Zowel Visit Zuid-Limburg als de lokale ondernemers doen er alles aan om recreëren zo inspirerend, ontspannen en veilig mogelijk te laten verlopen. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg