Van harte welkom!

Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

An & Caatje

An & Caatje

Valkenburgerweg 154
Schin op Geul
VANAF 26 JULI 2021 WEER OPEN!

Bij An & Caatje in Schin op Geul loop je naar binnen voor een workshop om vlaai te bakken.
Bakster Caatje heet iedereen van harte welkom! In de mooie locatie in Zuid-Limburg, op steenworp afstand van Valkenburg aan de Geul, worden workshops voor vlaai bakken aangeboden.

An & Caatje is een passievol team met hart voor mens en dier. 
An & Caatje wil een plek zijn waarvan de bezoekers een glimlach van op het gezicht krijgen. Door de betrokkenheid houdt An & Caatje rekening met een ieders dromen, wensen en mogelijkheden. 

Tijdens de vlaaibakworkshop in de keuken van An & Caatje maak je zelf op ambachtelijke wijze handmatig je eigen gistvlaai van begin tot einde onder begeleiding van bakster Caatje. Uiteraard naar Limburgs recept en hierbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van biologische- en streek producten. Het vlaaideeg wordt bereid van Kollenberger spelt. 

Op aanvraag kunnen de vlaaien ook lactose vrij worden gemaakt. Dit zonder meerprijs! Andere opties of individuele vragen zouden er voor kunnen zorgen dat je workshop iets duurder wordt. Je gaat na een gezellige dag naar huis met je eigen gebakken vlaai(en) zodat je thuis kunt laten zien wat je hebt geleerd. Je krijgt het recept mee naar huis zodat je thuis je kunsten kunt laten zien.

Programma
Na een korte uitleg van producten en werkwijze begin je met veel plezier met het bereiden van het gistdeeg. Er volgt uitleg over de vulling en alle mogelijkheden. Tijdens de rijstijd wordt er samen een kopje koffie of thee genuttigd met overheerlijk lekkers van Caatje. Hierna ga je verder en maak je de vlaai naar eigen creativiteit en wens af.

Voor wie
Je hoeft geen ervaring te hebben met bakken, je enthousiasme telt! De vlaaibakworkshop is bij uitstek geschikt zijn voor een vrijgezellenfeest, familiedag, verjaardag, bedrijfsuitje of gewoon een gezellige ervaring. Om iedereen zoveel mogelijk de ruimte te geven om te ervaren, te leren en te vragen zijn de groepen tot maximaal acht/negen personen. Bij minimaal vier deelnemers vindt de workshop doorgang, je kan je dus aanmelden als groep, maar alleen ben je uiteraard ook welkom.

Omdat bakster Caatje werkt vanuit haar hart geeft zij iedereen de mogelijkheid om te komen bakken. Dus ben je jonger dan twaalf jaar, heb je minder tijd of heb je een beperking dan denkt Caatje in mogelijkheden. Samen wordt er gekeken voor een verkort/aangepast programma (een tot anderhalf uur voor € 24,50, minimaal vier personen, maximaal negen personen). 

Met haar achtergrond uit de zorg wordt er altijd naar een oplossing gezocht. Heb je interesse neem dan contact op met Caatje middels een e-mail. Aanmeldingen minimaal één dag van tevoren in verband met de voorbereidingen. De workshop duurt twee tot drie uur.

Kosten
Vlaaibakworkshop: € 29,50 per persoon. Je maakt twee kleine vlaaitjes (doorsnee achttien centimeter) met verschillende vullingen en neemt deze mee naar huis. Tevens krijg je een recept mee zodat je thuis je kunsten kunt laten zien.

Vlaaibakworkshop: € 34,50 per persoon. Je maakt een grotere vlaai (doorsnee achtentwintig centimeter) en neemt zowel de vlaai als de bakvorm met uitneembare bodem mee naar huis. Uiteraard ook hier met recept.

Nieuw...unieke cadeaubonnen bij An & Caatje vanaf € 7,50.
An & Caatje - Foto 0
An & Caatje - Foto 1
An & Caatje - Foto 2
An & Caatje - Foto 3

Openingstijden en tarieven


Workshops vlaai bakken: zie de website voor de actuele tijden en dagen.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar An & Caatje. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!