An & Caatje

An & Caatje

Valkenburgerweg 154
Schin op Geul
Bij An & Caatje in Schin op Geul loop je naar binnen voor het volgen van een vlaaibakworkshop en Hatha Yoga lessen.

Met een grote glimlach, veel ervaring en uitgebreide kennis over vlaai, gebak en ander lekkers neemt Caatje je graag mee op bakavontuur in haar grote, gezellige keuken in Schin op Geul, Zuid-Limburg.

Doe mee en leer samen met vrienden, familie of collega’s heerlijke Limburgse fruitvlaaien bakken. Iedereen kan het en bakervaring is niet nodig. Je enthousiasme telt!

Bij minimaal vier deelnemers gaat de workshop door, je kunt je dus aanmelden als groep, maar alleen ben je uiteraard ook welkom. Er is plaats voor maximaal tien personen.

Bij het bakken wordt er geen gas gebruikt. De zon verwarmt de zonnepanelen en de ovens. Daarnaast wordt er 100% plantaardig gebakken. Het vlaaideeg is gemaakt van Kollenbergerspelt én de vulling is plantbased, dus lactosevrij en diervriendelijk.

Je gaat aan de slag met je eigen deeg, dat al voor je klaar ligt. Tijdens de baktijd wordt er samen een kop koffie of thee gedronken met overheerlijk lekkers van Caatje. Daarna ga je naar huis met je zelf gebakken Limburgse vlaai en het recept. Smullen!

Meer informatie: raadpleeg dan de website of neem contact door een e-mail te sturen.

De Hatha Yoga wordt gegeven in een heerlijke ruimte door An. Voor oud en jong en beginner en gevorderden, iedereen is welkom. Misschien wil je af van de pijn in je schouders of je onderrug of wil je graag een uurtje tijd voor jezelf. 

Heb je zin om een (losse) les mee te komen doen? In een kleine groep van maximaal tien personen ben je van harte welkom!
+2

Openingstijden en tarieven


Workshops vlaai bakken. Raadpleeg de website voor de actuele tijden en dagen.
Yogalessen vinden op maandag, dinsdag en woensdag plaats.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Activiteiten

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar An & Caatje. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!