An & Caatje

An & Caatje

Valkenburgerweg 154
Schin op Geul
Bij An & Caatje in Schin op Geul loop je naar binnen voor Yoga, bezinning en stilte in het boeddhistisch spiritueel centrum en een workshop om vlaai te bakken.

De Yoga wordt gegeven in de mooie Yoga ruimte door een gediplomeerde Yogi. Voor oud en jong en beginner en gevorderden, iedereen is welkom om het Yoga pad in te slaan.

Yoga is een levende wetenschap en filosofie die in duizenden jaren is ontwikkeld. Deze ontwikkeling gaat ook in deze tijd nog steeds door. Beweging, volledig ademen en ontspanning zijn grondbeginselen die je met Hatha Yoga eenvoudig toepast in je dagelijks leven.

Innerlijke rust, dichterbij jezelf komen en het ontwikkelen van je innerlijke kracht is wat je hier kunt ontdekken. De sfeer, de fijne energie en bovenal de liefdevolle mensen die in het Spiritueel centrum werken, maken het een hele toegankelijke en mooie ontmoetings- en inspiratieplek.

Bakster Caatje heet iedereen van harte welkom! In de mooie locatie in Zuid-Limburg, op steenworp afstand van Valkenburg aan de Geul, worden workshops voor vlaai bakken aangeboden.

Je hoeft geen ervaring te hebben met bakken, je enthousiasme telt! De vlaaibakworkshop is bij uitstek geschikt zijn voor een vrijgezellenfeest, familiedag, verjaardag, bedrijfsuitje of gewoon een gezellige ervaring. 

Bij minimaal vier deelnemers vindt de workshop doorgang, je kunt je dus aanmelden als groep, maar alleen ben je uiteraard ook welkom. Er is maximaal plaats voor 10 personen.

Voor meer informatie: kijk dan op de website of neem contact door een e-mail te sturen.
+1

Openingstijden en tarieven


Workshops vlaai bakken: zie de website voor de actuele tijden en dagen.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar An & Caatje. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!