Wijngaardtour E-bike inclusief tweegangen wijnspijs-lunch

Wijngaardtour E-bike inclusief tweegangen wijnspijs-lunch

Ben je in de periode juni tot en met september op bezoek in het Zuid-Limburgse heuvelland en hou je van wijn? Dan kun je per e-bike mee op een leuke, lekkere en leerzame wijntrip in de buurt! 

De zuidelijkste regio van Nederland/Limburg bevat mooie en bijzondere wijngaarden en wijndomeinen. Denk aan Steenberg in Epen of De Planck nabij Slenaken. Ze liggen er prachtig bij en brengen bijzonder lekkere wijnen voort. 

Tijdens deze wijntrip vertelt wijnkenner Maurice van Vinteur je bijna alles over de historie van de wijncultuur, de voorwaarden voor wijnbouw en werkzaamheden in de wijngaard en wijnkelder. 

Uiteraard proef je een glaasje onderweg. Bij terugkomst kun je lekker verder genieten bij Flamand Farm & Food van een tweegangen wijn-spijs lunch.

Groepsgrootte


1 personen
De wijnactiviteit gaat door bij minimaal 10 deelnemers, 72 uur van te voren.
Deze activiteit is ook individueel boekbaar. Je sluit dan aan bij de groep.

Duur


4,5 tot 5 uur

Prijs


€ 59,50

Andere activiteiten

Informatie en reserveren


Stel je vraag aan Vinteur

Wil je meer informatie over Wijngaardtour E-bike inclusief tweegangen wijnspijs-lunch, vul dan dit contactformulier in. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd naar Vinteur. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat. Om jouw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden, vinden wij het prettig als je ons al zoveel mogelijk informatie geeft via het contactformulier. Denk hierbij aan:
  • de datum die je in gedachten hebt
  • het aantal (verwachte) personen
  • jouw telefoonnummer om ook telefonisch contact met je op te kunnen nemen
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.