Rondleiding Kindervallei

Rondleiding Kindervallei

Onderstestraat 35
Houthem St. Gerlach

→ Let op!

Deze locatie is tijdelijk gesloten als gevolg van de watersnood.
Op dit moment is dit arrangement niet boekbaar i.v.m. de RIVM maatregelen

Bekijk, onder begeleiding van een gids, de Ronald McDonald Kindervallei van binnen en van buiten. Het gebouw is ontworpen door architect Hundertwasser en heeft een bijzondere functie: het biedt kinderen met een beperking samen met hun familie de mogelijkheid er vakantie te vieren. Tijdens de rondleiding ontvangen deelnemers interessante achtergrondinformatie over de architect en de architectuur. De rondleiding is inclusief koffie/thee en een stukje Limburgse vlaai.
Wanneer: op dinsdag en donderdag om 10.00 uur en op zaterdag om 13.00 uur. De excursie gaat door bij een minimale deelname van 2 personen. Minimaal tot 48 uur voor de gewenste datum en tijdstip boekbaar.

Groepsgrootte


10 personen
Deze activiteit is ook individueel boekbaar. Je sluit dan aan bij de groep.

Duur


2 uur

Prijs


€ 12,- per persoon

Informatie en reserveren


Stel je vraag aan St. Ronald McDonald Kindervallei

Wil je meer informatie over Rondleiding Kindervallei, vul dan dit contactformulier in. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd naar St. Ronald McDonald Kindervallei. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat. Om jouw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden, vinden wij het prettig als je ons al zoveel mogelijk informatie geeft via het contactformulier. Denk hierbij aan:
  • de datum die je in gedachten hebt
  • het aantal (verwachte) personen
  • jouw telefoonnummer om ook telefonisch contact met je op te kunnen nemen
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Van harte welkom!

Zowel Visit Zuid-Limburg als de lokale ondernemers doen er alles aan om recreëren zo inspirerend, ontspannen en veilig mogelijk te laten verlopen. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg