detail

Hap en Stap Sittard

Het is genieten geblazen in Sittard! Onze gids leidt je vanaf de Visit shop door de historische binnenstad van Sittard voor een wandeling in drie etappes. 

Het eerste gedeelde voert langs de markt en rijksmonument de Sint Michielskerk. Daarna is het tijd voor het ‘hap’ gedeelte van het uitje: stil de eerste honger alvast met een voorgerechtje om vervolgens de wandeling voort te zetten. 

Het tweede gedeelte van de rondleiding bestaat uit een korte tocht langs onder andere het Mariapark, de Basiliek en de grote kerk. In een ander restaurant wordt vervolgens het hoofdgerecht genuttigd.

Hierna zal de gids jullie verder begeleiden langs de stadswallen richting het laatste restaurant, waar het nagerecht al op je staat te wachten. Voor het voor- en hoofdgerecht is er keuze uit vis/vlees of vegetarisch. Voor het dessert kunt je kiezen uit zoet of een kaasplankje.

Prijs is exclusief drankjes.

Groepsgrootte


Minimaal 10 personen

Vanaf 10 personen

Duur


3,5 uur

Prijs


€ 52,50 per persoon, plus eenmalig € 17,50 reserveringskosten.

Informatie en reserveren


Stel je vraag aan Visit Zuid-Limburg

Wil je meer informatie over onze rondleidingen met of zonder gids, vul dan dit contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.

Om jouw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden, vinden wij het prettig als je ons al zoveel mogelijk informatie geeft via het contactformulier. Denk hierbij aan:
  • wil je een rondleiding met of zonder gids
  • de datum die je in gedachten hebt
  • het aantal (verwachte) personen
  • jouw telefoonnummer om ook telefonisch contact met je op te kunnen nemen
Of bel ons dan even op tel. 0900-5559798 (€1 p.g.). Bereikbaar van maandag t/m zaterdag 09.00-17.00 uur.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.