detail

Aurora Tour

Het kunstenaarscollectief Boa Mistura uit Madrid schilderde samen met bewoners een compleet woongebouw in vrolijke kleuren. In de grootste mural van Europa zie je de tekst 'In het Hart van elke winter leeft een trillende lente'. 

Deze tekst schetst het perspectief op een nieuwe toekomst voor Aurora, Heerlen Noord en Heerlen. Woningcorporatie Wonen Limburg en Stg. StreetArt namen hiervoor het initiatief.

Boa Mistura werkt altijd van ontwerp tot realisatie samen met bewoners. Dat stimuleert de betrokkenheid en de verbinding onderling. Hoe ervaren bewoners dit proces? 

Laat je rondleiden door de bewoners zelf en ontdek plekjes die normaal voor buitenstaanders verborgen blijven. De wandeling duurt circa drie kwartier, met na afloop een traktatie! 

Groepsgrootte


Minimaal 10 personen

Duur


45 minuten

Prijs


€ 3,50.

Informatie en reserveren


Stel je vraag aan Visit Zuid-Limburg

Wil je meer informatie over onze rondleidingen met of zonder gids, vul dan dit contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.

Om jouw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden, vinden wij het prettig als je ons al zoveel mogelijk informatie geeft via het contactformulier. Denk hierbij aan:
  • wil je een rondleiding met of zonder gids
  • de datum die je in gedachten hebt
  • het aantal (verwachte) personen
  • jouw telefoonnummer om ook telefonisch contact met je op te kunnen nemen
Of bel ons dan even op tel. 0900-5559798 (€1 p.g.). Bereikbaar van maandag t/m zaterdag 09.00-17.00 uur.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.