Van harte welkom!

Zuid-Limburg zal je verbazen… het buitenland in eigen land lonkt! Dank voor alle steunbetuigingen na de wateroverlast, Zuid-Limburg is grotendeels hersteld. In onze heuvels word je meer dan ooit gastvrij onthaald, zelfs Valkenburg is weer toegankelijk. Kom vakantie vieren in Zuid-Limburg en wees welkom. Juist nu. Wij helpen je veilig op weg.

Landgoed Overste Hof

Landgoed Overste Hof

Landgoed Overste Hof is een indrukwekkend landgoed in traditionele stijl dat verscholen ligt in het midden van het prachtige natuurgebied Strijthagen, op slechts driehonderd meter afstand van SnowWorld en op slechts twintig minuten rijden van Aken, Valkenburg en Maastricht. 


Landgoed Overste Hof beschikt over een restaurant met een gezellige inrichting, een ruim terras, comfortabele kamers, vriendelijk personeel en een goede service. Zo zijn gasten van een onvergetelijk verblijf verzekerd.

+7
Landgoed Overste Hof - Foto 0
Landgoed Overste Hof - Foto 1
Landgoed Overste Hof - Foto 2
Landgoed Overste Hof - Foto 3

Prijs


Vanaf€ 75,00
Op basis van een 2 persoonskamer incl. ontbijt.

Kamers


De tweepersoons kamer is een luxe hotelkamer met een groot comfortabel bed. De kamers zijn voorzien van een aparte inloopdouche of ligbad, toilet, luxe boxsping, wifi en flatscreen televisie en maken dit tot een comfortabele omgeving voor een luxe vakantie of zakelijk verblijf in Landgraaf. 


De kamer beschikt verder over een bureau, minibar en roomservice vanuit het voortreffelijke restaurant waar gasten ook de gehele dag kunnen dineren. Roomservice is beschikbaar.

Eten & drinken


In het sfeervolle restaurant laten de medewerkers de gasten graag kennis maken met smakelijke gerechten en lokale streekproducten. Het restaurant is kort geleden opnieuw ingericht in een landelijke industriële stijl. 

Met uitzicht over het vijverterras en het water is het een mooie, moderne plek om met tafelgenoten te genieten van de gevarieerde menukaart. Een veel gekozen optie is het ‘Chef’s surprise menu’, een door chef Fred Smits samengesteld wisselend maandmenu met seizoensproducten.

Voorzieningen


  • Bad, douche en toilet op kamer
  • Familiekamer
  • Kluis
  • Minibar
  • Parkeerplaats
  • Restaurant / Eetgelegenheid
  • Tuin / Terras
  • TV op kamer
  • Vergaderruimtes
  • Wifi / Internet

Parkeren


Bij het Landgoed is een grote parkeerplaats gelegen. Gasten die het restaurant, Landgoed of hotel komen bezoeken mogen gratis gebruik maken van de parkeerplaats.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Internet


Kort geleden is er in het hele Landgoed een nieuw wifi netwerk aangelegd. Uiteraard kunnen zowel hotelgasten alsook dagbezoekers hier gebruik van maken.

Huisdieren


In overleg

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Landgoed Overste Hof. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!