Detail

Hotel Het Anker

Het gezellige, gemoedelijke en schone Hotel Het Anker ligt net buiten het levendig centrum van Valkenburg aan de Geul (circa 300 meter) en kenmerkt zich door haar ongedwongenheid, gemoedelijkheid en vriendelijk karakter. 

Elke ochtend wordt er een royaal ontbijt voor je geserveerd. De kamers zijn schoon en hebben allen een eigen badkamer! in het gehele hotel werkt het wifinetwerk perfect. Als fietser en motorrijder ben je van harte welkom met een royale en gratis stalling!

Aanbieding

Indien je meerdere nachten wil verblijven, dan wordt dit extra interessant! In dit geval dien je wel direct contact op te nemen.

Bij meer dan vier nachten ontvang je bij de vijfde overnachting korting.

Bij meer dan vijf nachten ontvang je de opeenvolgende overnachtingen minimaal 15% korting.

Neem hiervoor wel even rechtstreeks contact op. Tot snel!
+10

Accommodatie


Alle negen kamers hebben een eigen badkamer (toilet/badkamermeubel/douche) en een televisie met alle gangbare zenders. Het wifinetwerk is goed beschikbaar.

Onderstaande kamers kun je boeken:
Zes kamers voor twee personen, waarvan twee kamers een vast tweepersoonsbed hebben.

Twee kamers voor drie personen, waarvan één kamer een vast groot tweepersoonsbed heeft.

Een kamer voor vier personen (de familiekamer), waarvan twee geschakelde kamers met tussendeur en vier bedden voor een persoon.

Eten & drinken


Elke ochtend wordt een (inbegrepen) uitgebreid ontbijt geserveerd, uiteraard met een eitje voor de liefhebber. Tevens wordt er huisgemaakte jam en eigengemaakte honing geserveerd!

In de algemene ruimte staat een koelkast (vrij toegankelijk) met daarin diverse drankjes (alcoholisch en fris). Voor een schappelijke prijs kun je hier een koel drankje nuttigen. Ook chips of een snack zijn verkrijgbaar.

Tevens kun je gratis koffie en thee nemen. Tot slot, er zijn twee prachtige e-bikes te huur!

Oplaadpunt voor e-bike


Een oplaadpunt voor e-bike is aanwezig

Parkeren


Er is geen parkeermogelijkheid, echter voor € 8,50 per dag, is het eventueel mogelijk om bij de buren te parkeren. Dit is echter niet zeker! Dit graag vooraf reserveren.

Bij het inchecken loopt een medewerker met je mee, als je een parkeerplek hebt gereserveerd.

Toegankelijkheid


Diverse gehandicaptenvoorzieningen zijn aanwezig, maar slechts één kamer is op de begane grond gelegen! Dit is een driepersoonskamer. Je kunt voor meer informatie contact opnemen.

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Hotel Het Anker. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!