Detail

Hotel & Restaurant Les Jumeaux

Les Jumeaux is een klein, maar volwaardig 3 sterren hotel-restaurant aan de voet van de bekende Gulpenerberg in het hart van Zuid-Limburg. Het hotel-restaurant ligt op loopafstand van het knusse en gezellige centrum van Gulpen. Het hele hotel en alle kamers zijn in de zomer van 2013 gerenoveerd, evenals het restaurant. Na de renovatie is het restaurant gesplitst in een brasserie gedeelte en een restaurant gedeelte. Het restaurant biedt plaats aan 30 gasten.

Accommodatie


Het hotel bevat tien kamers. Deze zijn ingericht als 8 twee-persoonskamers en twee familiekamers. Alle kamers beschikken over gratis koffie en thee, twinbedden, een eigen badkamer met douche en/of bad en toilet . De tweepersoons hotelkamers zijn ook te gebruiken als eenpersoons hotelkamer. Familiekamers zijn meerpersoons hotelkamers en geschikt voor overnachtingen van gezinnen, families of vrienden Deze groep- of gezinskamers zijn bestemd voor drie of vier personen.

Eten & drinken


Het diner wordt geserveerd tussen 18.00 en 21.30 uur. Hierbij kunnen gasten uit de à la carte kaart of de speciale arrangementen kiezen, welke periodiek worden samengesteld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een aspergemenu.

Speciale wensen:
Hotel Les Jumeaux wil graag voor de gasten aanvullende dinerwensen invullen. Maak dit tijdig kenbaar aan de receptie en er zal samen gekeken worden hoe deze wensen kunnen worden ingevuld. Ook afwijkingen van de genoemde tijdstippen zijn bespreekbaar.

Parkeren


Aan de overzijde van de straat is er gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Toegankelijkheid


Hotel & Restaurant Les Jumeaux beschikt over vier kamers op de begane grond.

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Hotel & Restaurant Les Jumeaux. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!