Hoeve Beusdalshof

Hoeve Beusdalshof

Hoeve Beusdalshof is dé ideale uitvalsbasis voor Gastronomisch genieten in het 5* Heuvelland. Geniet in ons ruime, monumentale pand in alle rust en luxe van onze Suites en ons excellent ontbijt en op ons mooie terras met panoramisch uitzicht van uitgelezen wijnen en ons festival van kleine gerechtjes.+14

Prijs


Vanaf€ 230,00
Op basis van een 2 persoonskamer incl. ontbijt.

Kamers


Hotel Beusdalshof beschikt over acht exclusieve, unieke suites die zijn ingericht in een mondiale sfeer. Iedere suite beschikt over alle voorzieningen die je maar kunt wensen, deze zijn allemaal uniek ingericht en verschillen in vorm en afmeting. 

Eten & drinken


Het hotel beschikt over De Lounge met een gezellige bar en een tuin met terras met schitterend panoramisch uitzicht over het Heuvelland van Zuid-Limburg. 

Hier geniet u van een heerlijk, uitgebreid Heuvelland ontbijt of van ons "Festival van kleine gerechtjes". Prachtige producten, veelal uit onze eigen regio, met smaak gecomponeerd tot een gastronomisch genoegen.

Voorzieningen


  • Bad, douche en toilet op kamer
  • Bar / Kantine
  • Parkeerplaats
  • Tuin / Terras
  • Vergaderruimtes
  • Wifi / Internet

Parkeren


Gratis parkeergelegenheid en een oplaadpunt voor een elektrische auto zijn aanwezig.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Internet


Gratis wifi is aanwezig.

Huisdieren


In overleg

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Hoeve Beusdalshof. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Hoeve Beusdalshof

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!