Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Vakwerkhoes

Vakwerkhoes

De vakantiewoning het Vakwerkhoes voor zes personen ligt bij Epen in het gehucht en tevens stiltegebied Kuttingen. De voormalig oude boerderijwoning is van vóór 1840. 

De trotse eigenaren, Fred en Lean Brauers, hebben met veel aandacht en liefde een prachtwoning gerealiseerd. Eigenaar Fred is een echte vakman en daardoor is de afwerking zeer hoogwaardig. Om nog maar te zwijgen over het magistrale uitzicht!

Aanbieding

Raadpleeg de website voor actuele kortingen en/of aanbiedingen.
+7
Vakwerkhoes - Foto 0
Vakwerkhoes - Foto 1
Vakwerkhoes - Foto 2
Vakwerkhoes - Foto 3

Accommodatie


De slaapkamer op de begane grond heeft via openslaande deuren toegang tot het terras aan de achterzijde. Vanuit het bed kijk je dus heerlijk weg over de weilanden. De slaapkamer beschikt over een eigen open badkamer. 

Achter het tweepersoonsbed bevindt zich aan de rechterkant de wastafel en de inloopdouche. De overige twee tweepersoons slaapkamers met prachtig uitzicht bevinden zich op de bovenverdieping. Daar bevindt zich ook de luxe badkamer.

Maximum aantal personen


6

Voorzieningen


  • Parkeerplaats
  • Tuin / Terras
  • Wifi/Internet
  • Haard
  • Linnen (verhuur)

Eten & drinken


Raadpleeg de website voor meer informatie.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Geopend


Deze vakantiewoning is gedurende het hele jaar geopend. Je kunt de woning huren voor een weekend van vrijdag tot zondag of maandag, voor een midweek van maandag tot vrijdag, of per week van maandag tot maandag of vrijdag tot vrijdag. 

Voor een afwijkende verblijfsduur kun je altijd contact opnemen.

@beaujean_vacances

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Vakwerkhoes. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Vakwerkhoes

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!