Van harte welkom!

Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Vakantiewoning Hoeve den Dreesch

Vakantiewoning Hoeve den Dreesch

Op het fraaie landgoed TerWorm ligt deze hoogwaardig gerenoveerde, luxe vakantiewoning voor tien personen. Met hart en ziel is deze voormalige woning omgetoverd tot een bijzondere, exclusieve vakantiewoning en vormt samen met de beheerderswoning een waar pareltje in het gebied. 

Door de fantastische combinatie van authentieke elementen en nieuwe materialen vormt dit een heerlijke sfeer. Je mag tevens gratis gebruik maken van het binnenzwembad in het Van der Valk Hotel Heerlen.

Aanbieding

Raadpleeg de website voor actuele kortingen en/of aanbiedingen.
+6
Vakantiewoning Hoeve den Dreesch - Foto 0
Vakantiewoning Hoeve den Dreesch - Foto 1
Vakantiewoning Hoeve den Dreesch - Foto 2
Vakantiewoning Hoeve den Dreesch - Foto 3

Accommodatie


Zodra je de vernieuwde trap van hardsteen en mergel oploopt kom je in de hal. Aan de rechterkant bevindt zich de zit- en eetkamer. Grenzend aan de zitkamer ligt de eetkamer. Via de zitkamer bereik je de prachtige half open keuken. 

Vanuit de hal gaat de houten trap naar de bovenetage. Hier zijn vier slaapkamers, drie badkamers en één separaat toilet gelegen. De vijfde slaapkamer op de begane grond is toegankelijk middels de binnenplaats.

Maximum aantal personen


10

Voorzieningen


  • Tuin / Terras
  • Wifi/Internet
  • Parkeerplaats
  • Linnen (verhuur)
  • Haard
  • Zwembad
  • Bad, douche en toilet op kamer
  • Wasmachine
  • Zelfverzorging

Eten & drinken


De keuken heeft een zeer gezellig, huiselijk karakter met als pronkstuk in het midden een ruim werkeiland. Het eiland is voorzien van een dik granieten werkblad, met aan de voorkant drie barkrukken waardoor dit een fijn plekje is om gezellig een glas wijn te drinken tijdens het gezamenlijk bereiden van een heerlijke maaltijd. 

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Geopend


Deze vakantiewoning is gedurende het hele jaar geopend. Je kunt de woning huren voor een weekend van vrijdag tot zondag of maandag, voor een midweek van maandag tot vrijdag, of per week van maandag tot maandag of vrijdag tot vrijdag. 

Voor een afwijkende verblijfsduur kun je altijd contact opnemen met Beaujean Vacances.

Huisdieren


Ja

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Vakantiewoning Hoeve den Dreesch. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Vakantiewoning Hoeve den Dreesch

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!