Detail

Vakantie(groeps)woning De Bonte Koe

Karstraat 40
Voerendaal
De ruime vakantie(groeps)woning is gelegen op een Zuid-Limburgse heuvel, bij een boerderij met melkkoeien, in het mooie landelijke buitengebied van de gemeente Voerendaal nabij de gehuchten Winthagen en Colmont.

Je kunt genieten van de ruime vergezichten. De woning ligt direct aan diverse wandel- en fietsroutes. De vakantiewoning is ruim van opzet, net als de aangrenzende tuin met terras, diverse zithoeken en twee speelweiden. 

Je kunt verblijven met maximaal veertien personen en twee baby's. 

Wist je dat?

Rust, ruimte, ontspannen, grote tuin, wandelen, fietsen, Zuid-Limburgse gehuchten en stedenbezoek!
Het is allemaal mogelijk in en nabij vakantie(groeps)woning De Bonte Koe in Voerendaal.

De vakantie(groeps)woning is vernieuwd en gerestyled. Een nieuwe keuken is eind 2022 geplaatst met veel voorzieningen. Er staan veertien nieuwe boxsprings die voor één persoon geschikt zijn.
Het is mogelijk om je fietsen achter gesloten deuren te stallen, dit kan van maart tot en met september.



+6

Accommodatie


De woning bestaat uit twee etages, met op elke etage een keuken, een eet- en zitgedeelte, badkamer met toilet. Beneden is een badkamer met douche, bad en toilet. Een apart toilet is er ook.
Er zijn vier slaapkamers met twee bedden. Boven is een badkamer met douche en toilet. Er zijn twee slaapkamers met drie bedden. Twee kinderbedjes en twee kinderstoelen zijn gratis beschikbaar.
Er is een tuin met zithoeken en twee speelweiden. Televisie, internet, een wasmachine en droger zijn voorhanden.

Voorzieningen


  • Zelfverzorging

Eten & drinken


Er zijn twee keukens.


De keuken beneden beschikt over een inductiekookplaat met vier pitten, een oven, een magnetron, een koelkast en een vaatwasser.

De keuken boven beschikt over een elektrische kookplaat met vier pitten en een koelkast. Pannen, bestek en servies is ruim aanwezig.

Je kunt zelf jouw eten bereiden. In de buurt zijn horecagelegenheden waar je maaltijden kunt afhalen en je hebt de mogelijkheid om je eten te laten bezorgen.

Openingstijden


Gehele jaar geopend.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Vakantie(groeps)woning De Bonte Koe. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!