Van harte welkom!

Zuid-Limburg zal je verbazen… het buitenland in eigen land lonkt! Dank voor alle steunbetuigingen na de wateroverlast, Zuid-Limburg is grotendeels hersteld. In onze heuvels word je meer dan ooit gastvrij onthaald, zelfs Valkenburg is weer toegankelijk. Kom vakantie vieren in Zuid-Limburg en wees welkom. Juist nu. Wij helpen je veilig op weg.

Sjato Brut

Sjato Brut

De vakantiewoning Sjato Brut voor acht personen is gelegen middenin het dorpje Holset. De vakantiewoning maakt onderdeel uit van het Wijndomein Holset. Tijdens je verblijf geniet je van een privéterras. 

Het binnenplein is voor je toegankelijk en ook hier kun je heerlijk zitten en genieten. De gastheer en gastvrouw geven je bij aankomst een rondleiding en staan steeds voor je klaar!

Aanbieding

Raadpleeg de website voor actuele kortingen en/of aanbiedingen.
+2
Sjato Brut - Foto 0
Sjato Brut - Foto 1
Sjato Brut - Foto 2
Sjato Brut - Foto 3

Accommodatie


Je kunt de woning betreden via het binnenplein en zo de prachtige woonkeuken/woonkamer binnenlopen. De open keuken beschikt over een tweede zithoek waar je heerlijk kunt genieten van je gezelschap. 

Vanuit de tweede zithoek loop je zo door naar de eerste tweepersoons slaapkamer op de begane grond. Loop je naar boven dan kom je  een tweepersoons slaapkamer en badkamer tegen. 

Via de overloop kun je met de trap naar de tweede etage lopen en daar vind je nogmaals twee tweepersoons slaapkamers.

Maximum aantal personen


8

Voorzieningen


  • Parkeerplaats
  • Tuin / Terras
  • Wifi/Internet
  • Zelfverzorging
  • Haard
  • Linnen (verhuur)

Eten & drinken


Raadpleeg de website voor meer informatie.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Geopend


Deze vakantiewoning is gedurende het hele jaar geopend. Je kunt de woning huren voor een weekend van vrijdag tot zondag of maandag, voor een midweek van maandag tot vrijdag, of per week van maandag tot maandag of vrijdag tot vrijdag. 

Voor een afwijkende verblijfsduur kun je altijd contact opnemen. Raadpleeg de website voor meer informatie.

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Sjato Brut. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Sjato Brut

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!