Van harte welkom!

Zowel Visit Zuid-Limburg als de lokale ondernemers doen er alles aan om recreëren zo inspirerend, ontspannen en veilig mogelijk te laten verlopen. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Craubeeks Sjoenste

Craubeeks Sjoenste

De vrijstaande haakboerderij, Craubeeks Sjoenste is een vakantiewoning voor acht personen, die de perfecte combinatie vormt van prachtig authenticiteit en comfort. 

Ook kun je gebruik maken van de Finse barrel sauna en bij goed weer genieten in de sfeervolle tuin met veel privacy. In de separaat gelegen natuurweide kunnen de kinderen naar hartenlust spelen. Je geniet van de rust en de prachtige uitzichten over het Heuvelland.

Aanbieding

Raadpleeg de website voor actuele kortingen en/of aanbiedingen.
+3
Craubeeks Sjoenste - Foto 0
Craubeeks Sjoenste - Foto 1
Craubeeks Sjoenste - Foto 2
Craubeeks Sjoenste - Foto 3

Accommodatie


Je stapt via de karakteristieke poort de entree binnen. Zo kun je het woonhuis betreden dat over een hele prettige indeling beschikt met een keuken en een sfeervolle woonkamer met een schouw uit Kunradersteen. 

De smaakvol ingerichte boerderij biedt onderdak aan acht personen en is voorzien van drie prachtige slaapkamers met Aupingbedden voor twee personen. De vierde slaapkamer is een unieke slaapplek in een heuse bedstee voor twee personen.

Maximum aantal personen


8

Voorzieningen


  • Parkeerplaats
  • Wifi/Internet
  • Wasmachine
  • Tuin / Terras
  • Haard
  • Linnen (verhuur)
  • Sauna
  • Zelfverzorging

Eten & drinken


Raadpleeg de website voor meer informatie.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Geopend


Deze vakantiewoning is gedurende het hele jaar geopend. Je kunt de woning huren voor een weekend van vrijdag tot zondag of maandag, voor een midweek van maandag tot vrijdag, of per week van maandag tot maandag of vrijdag tot vrijdag. 

Voor een afwijkende verblijfsduur kun je altijd contact opnemen.

Huisdieren


Ja

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Craubeeks Sjoenste. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!