Buijsrogge

Buijsrogge

De sfeervolle vakantiewoning voor vier personen is gelegen in het hartje van Simpelveld. Door de centrale ligging van dit gezellige dorp is vakantiewoning Buijsrogge een meer dan perfecte uitvalsbasis om Zuid-Limburg te verkennen. 

De trotse eigenaren Etienne en Eva, hebben de woning in 2017 geweldig gerestaureerd. Het statige pand is in 1923 in opdracht van dokter Buijsrogge gebouwd, dit verhult dan meteen de naam van de vakantiewoning; een eerbetoon aan dokter Buijsrogge.

Aanbieding

Raadpleeg de website voor actuele kortingen en/of aanbiedingen.
+6

Accommodatie


Bij binnenkomst in de woonkamer voel je je meteen thuis. Via de woonkamer kom je in de moderne keuken die van alle gemakken is voorzien. Naast de woonkamer ligt de eerste slaapkamer. 

Deze is voorzien van luxe boxspringbedden en door de hoge plafonds geeft de kamer een prettig, ruimtelijk gevoel. Via deze slaapkamer kom je in een klein halletje waar het separate toilet en de badkamer is gesitueerd. 

De tweede slaapkamer is met twee grote, hoge ramen erg ruim en licht.

Maximum aantal personen


4

Voorzieningen


  • Parkeerplaats
  • Speeltuin
  • Tuin / Terras
  • Wifi/Internet
  • Linnen (verhuur)
  • Zelfverzorging

Eten & drinken


Raadpleeg de website voor meer informatie.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Geopend


Deze vakantiewoning is gedurende het hele jaar geopend. Je kunt de woning huren voor een weekend van vrijdag tot zondag of maandag, voor een midweek van maandag tot vrijdag, of per week van maandag tot maandag of vrijdag tot vrijdag. 

Voor een afwijkende verblijfsduur kun je altijd contact opnemen.

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Buijsrogge. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Buijsrogge

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!