Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Buijsrogge

Simpelveld Bezoek website

Buijsrogge

Buijsrogge Kloosterstraat 17Simpelveld 043-4559075 Stuur e-mail Naar de website
De sfeervolle vakantiewoning voor vier personen is gelegen in het hartje van Simpelveld. Door de centrale ligging van dit gezellige dorp is vakantiewoning Buijsrogge een meer dan perfecte uitvalsbasis om Zuid-Limburg te verkennen. De trotse eigenaren Etienne en Eva, hebben de woning in 2017 geweldig gerestaureerd. Het statige pand is in 1923 in opdracht van dokter Buijsrogge gebouwd, dit verhult dan meteen de naam van de vakantiewoning; een eerbetoon aan dokter Buijsrogge.

Raadpleeg de website voor actuele kortingen en/of aanbiedingen.

Overzicht

Adres
Kloosterstraat 17, Simpelveld
043-4559075
Accommodatie

Bij binnenkomst in de woonkamer voel je je meteen thuis. Via de woonkamer kom je in de moderne keuken die van alle gemakken is voorzien. Naast de woonkamer ligt de eerste slaapkamer. Deze is voorzien van luxe boxspring bedden en door de hoge plafonds geeft de kamer een prettig, ruimtelijk gevoel. Via deze slaapkamer kom je in een klein halletje waar het separate toilet en de badkamer is gesitueerd. 
De tweede slaapkamer is met twee grote, hoge ramen erg ruim en licht.

Maximum aantal personen

0

Voorzieningen
Gehandicapten
Huisdieren toegestaan
Eten & drinken

Raadpleeg de website voor meer informatie.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Geopend

Deze vakantiewoning is gedurende het hele jaar geopend. Gasten kunnen de woning huren voor een weekend van vrijdag tot zondag of maandag, voor een midweek van maandag tot vrijdag, of per week van maandag tot maandag of vrijdag tot vrijdag. Voor een afwijkende verblijfsduur kunnen gasten altijd contact opnemen.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Buijsrogge. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

In de omgeving

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website