Beekhuys

Beekhuys

De sfeervolle en royale vakwerkwoning Beekhuys voor zes personen, uit 1850 en onlangs grondig gerenoveerd, is gelegen in Terziet aan de rand van het dorpje Epen. Via de achterdeur kom je binnen in de ruime keuken die grenst aan de woonkamer met een houtkachel.  

Extra karakter krijgt de woonkamer, zeker als je muzikaal ingesteld bent, door de de piano die voor je klaar staat. Eenmaal buiten waan je je in een oase van rust. Vakantiewoning Beekhuys beschikt over maar liefst drie terrassen. 

Aanbieding

Raadpleeg de website voor actuele kortingen en/of aanbiedingen.
+4

Accommodatie


De ruime woonkamer is voorzien van een hoekbank waar je heerlijk kunt relaxen voor de houtkachel. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot één slaapkamer inclusief badkamer en separaat toilet. 

Via de open trap arriveer je op de bovenverdieping met een mooie vide en meerdere vertrekken met hoge plafonds. Op de bovenverdieping bevinden zich twee slaapkamers. Tussen de twee slaapkamers in, bevindt zich de ruime badkamer.

Maximum aantal personen


6

Voorzieningen


  • Parkeerplaats
  • Tuin / Terras
  • Wifi/Internet
  • Linnen (verhuur)
  • Haard
  • Zelfverzorging

Eten & drinken


Raadpleeg de website voor meer informatie.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Geopend


Deze vakantiewoning is gedurende het hele jaar geopend. Je kunt de woning huren voor een weekend van vrijdag tot zondag of maandag, voor een midweek van maandag tot vrijdag, of per week van maandag tot maandag of vrijdag tot vrijdag. 

Voor een afwijkende verblijfsduur kun je altijd contact opnemen.

Huisdieren


Ja

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Beekhuys. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Beekhuys

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!