Veilig op pad in tijden van corona

Reizen in rode en oranje gebieden in het buitenland worden afgeraden door de overheid. Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

TopParken - Résidence Valkenburg

Valkenburgerweg 128
Schin op Geul
Op zoek naar een gezellig vakantiepark, op een unieke locatie in Schin op Geul (vlakbij Valkenburg), waar het genieten is van de prachtige omgeving maar waar ook diverse faciliteiten aanwezig zijn? Dan is TopParken - Résidence Valkenburg het juiste adres!
+5

Kampeerplekken en faciliteiten


De gezellige en goed onderhouden kampeerplaatsen zijn voorzien van elektra. Een schoon toiletgebouw en tal van faciliteiten dragen bij aan een onvergetelijke kampeervakantie. Bij TopParken - Résidence Valkenburg zullen gasten zich niet snel vervelen. Op het park bevinden zich vele faciliteiten voor jong en oud, zoals een buitenzwembad met kinderbad, gezellig restaurant en diverse speeltuinen. Vanaf het park lopen gasten zo de prachtige natuur in waar mooie fiets- en wandelroutes starten.

Eten & drinken


Een gezellig restaurant is aanwezig. Raadpleeg de website voor meer informatie.

Voor kinderen


Voor kinderen is er genoeg te doen bij TopParken - Résidence Valkenburg. Zo is er een zwembad, speeltuin, sportvelden en een entertainmentteam in het hoogseizoen. Ook in de omgeving zullen kinderen zich niet snel vervelen. Speciaal voor gasten van TopParken - Résidence Valkenburg zijn er aantrekkelijke aanbiedingen voor leuke uitjes in de omgeving. Kinderen kunnen de mooie grotten en kastelen bezoeken en klimmen en klauteren in de grote speeltuinen in de buurt!

Voorzieningen


  • Restaurant / Eetgelegenheid
  • Bar / Kantine
  • Wasmachine
  • Animatie
  • Speeltuin
  • Sportveld / Eigen terrein
  • Zwembad
  • Wifi / Internet
  • TV-aansluiting
  • Verhuurobjecten

Aantal toeristische plaatsen


100

Toegankelijkheid


Er zijn diverse aangepaste vakantiewoningen te huur.

Internet


Gasten van TopParken - Résidence Valkenburg ontvangen een gratis ticket voor het internet voor één apparaat. Meer mogelijkheden? Er zijn diverse tickets voor het internet bij de receptiebalie tegen betaling verkrijgbaar.

Geopend


De receptie is op maandag t/m zondag van 09:00-17:00 uur geopend.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar TopParken - Résidence Valkenburg . Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van TopParken - Résidence Valkenburg

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!