Camping en vakantiewoning Waalheimer Farm

Walem Bezoek website

Camping en vakantiewoning Waalheimer Farm

Camping en vakantiewoning Waalheimer Farm Walem 55Walem 043-4591571 Stuur e-mail Naar de website
Te Walem, op een loopafstand van Valkenburg a/d Geul is een echte Limburgse melkveehouderij met een typisch binnenhof als entree gelegen. Het is de enige kampeerboerderij met een actief melkveebedrijf! Dus een echte boerderij met 220 koeien, kalfjes en twee paarden. Adopteer en/of Koe knuffelen. Recreatie & educatie: de kinderen beleven al helpend en spelend een onvergetelijke en leerzame vakantie, terwijl de ouders genieten van het schitterend uitzicht over de Geulvallei met helende werking.

Overzicht

Adres
Walem 55, Walem
043-4591571
Kampeerplekken en faciliteiten

Schitterend uitzicht over de Geulvallei (Heuvellandschap t/m Duitsland). Gratis wifi. Geniet van de rust en ruimte. Ruime kampeerplaatsen met een hoogstamboomgaard. Elke plaats is van elektra voorzien. Luxe en ruime sanitaire voorzieningen. Koelkast, centrifuge en wasmachine aanwezig. Overdekte recreatieruimte met tafeltennis en dartbord. Schommel, wip, glijbaan en trampoline zijn ook aanwezig. Tevens een hooiberg! Geniet van de vele wandel- en fietsroutes.

Eten & drinken

De kampeerboerderij is euregionaal gelegen en nog geen 2 km van Valkenburg aan de Geul verwijderd. Gasten kunnen wandelend of fietsend langs de Geul naar Valkenburg gaan, om vervolgens op een terras van een drankje te genieten.

Daarnaast zijn er volop mogelijkheden in Schin op Geul, Maastricht, Heerlen, Vaals of Aken. Camping Waalheimer Farm is slechts 20 km van Maastricht en Aken verwijderd. Vrienden of familie die niet kamperen? Informeer naar de riante vakantiewoning.

Voor kinderen

Een kindvriendelijke camping met veel speeltoestellen. De kinderen kunnen in de hooiberg spelen, het vee voeren en de kalfjes verzorgen met als beloning een ritje op de trekker.

Tevens zijn er twee paarden: Summer en Cita. Cita is een mini paardje (Falabella) en kindvriendelijk. Ook is er de mogelijkheid om het eigen paard mee te nemen. De kinderen zullen al helpend en spelend een onvergetelijke en leerzame vakantie beleven! Kortom: recreatie & educatie voor jong en oud.

Voorzieningen
Animatie
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Wifi
Internetmogelijkheden
Verhuurobjecten
Camperplaatsen
Huisdieren toegestaan
Gehandicapten
Aantal toeristische plaatsen

20

Gehandicapten

Het terrein is gemakkelijk bereikbaar voor gehandicapten of minder begaanbare personen. Tevens is het sanitair gelijkvloers en bevatten de douches een stoel. Uiteraard is het ook voor deze doelgroep (geestelijke of lichamelijke gehandicapten) mogelijk om de kalfjes melk te geven!

Internet

Voor iedereen is er gratis internet aanwezig.

Geopend

De kampeerboerderij is van 15 maart tot 1 november geopend. Het is tevens aan te raden om met name in schoolvakanties ruim van te voren te reserveren om teleurstellingen te voorkomen. Koe knuffelen en het adopteren van een Koe kan het gehele jaar!

Aangesloten bij
SVR

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Camping en vakantiewoning Waalheimer Farm. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

In de omgeving

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website