Villa Voorenburg

Villa Voorenburg

Villa Voorenburg is kleinschalig en gastvrij. De karakteristieke villa van mergelsteen uit 1890 ligt net buiten het centrum. Na een grondige renovatie in 2017, waarbij veel details in de oude staat zijn hersteld, biedt de villa hedendaags comfort in een historisch pand aan. De vier moderne en luxe hotelkamers en de suite zijn van alle gemakken voorzien. Persoonlijke aandacht staat bij Villa Voorenburg op de eerste plaats. 

+14
Villa Voorenburg - Foto 0
Villa Voorenburg - Foto 1
Villa Voorenburg - Foto 2
Villa Voorenburg - Foto 3

Prijs


Vanaf€ 140,00
Verblijfstarief vanaf € 140,00 per nacht voor een tweepersoonskamer.

Accommodatie


De vier moderne en luxe hotelkamers en de suite liggen op de eerste verdieping. De comfortabele boxsprings zijn naar wens als tweepersoonsbed of als losse bedden te gebruiken. De kamers zijn verschillend ingericht en hebben een douche, toilet en aparte wastafel. Er is een ruime zonnige tuin met zitjes en ligbedden en een lichte serre met haard waar 's morgens een heerlijk ontbijt wordt geserveerd. In de gemeenschappelijke ruimten (één met open haard) kunnen gasten van rust en kunst genieten.

Voorzieningen


  • Bad, douche en toilet op kamer
  • Parkeerplaats
  • Tuin / Terras
  • Wifi / Internet

Parkeren


Gasten kunnen op het eigen terrein parkeren. De fiets (of motor) staat veilig en droog in de berging.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Internet


Op alle kamers en in de gemeenschappelijke ruimten is wifi beschikbaar.

Geopend


Villa Voorenburg is het gehele jaar geopend.

Huisdieren


In overleg

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Villa Voorenburg. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!

Van harte welkom!

Zowel Visit Zuid-Limburg als de lokale ondernemers doen er alles aan om recreëren zo inspirerend, ontspannen en veilig mogelijk te laten verlopen. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg