Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd?

Ga veilig op pad.

Herberg de Geulhemermolen

Te midden van de vochtige graslanden, meanderende Geul en vogelrijke hellingbossen ligt de eeuwenoude Geulhemermolen. Tegenwoordig een herberg. Een plek met een rijke, tastbare historie. 

Een pleisterplaats voor wandelaars en fietsers die op doortocht zijn, maar ook een plek waarvoor je graag een omweg wilt maken.

Aanbieding

Even nog eruit deze decembermaand? Er op uit voor een mooie wandeling? Bij Herberg de Geulhemermolen overnacht je 's avonds met een lekkere maaltijd met een biertje of wijntje! 

En dan de dag erna fris en fruitig genieten van een ontbijt om zo de dag goed te beginnen! Stuur een e-mail voor een aanbieding op maat!

Prijs


Vanaf€ 66,00
Verblijfstarief vanaf € 66,00 per nacht voor een tweepersoonskamer.

Accommodatie


Je logeert in één van de vijftien authentieke of gemoderniseerde herbergkamers voor één tot vier personen. De herberg uit de eenentwintigste eeuw is geïnspireerd op die traditionele herberg en combineert de sfeer van vroeger met het comfort van nu. 

Net als vroeger deel je sommige voorzieningen met andere logees, zoals het sanitair. Andere kamers zijn voorzien in meer luxe en beschikken over een eigen badkamer en televisie.

Voorzieningen


  • Restaurant / Eetgelegenheid
  • Bar / Kantine
  • Tuin / Terras
  • Vergaderruimtes
  • Wifi / Internet
  • Parkeerplaats

Parkeren


De Geulhemermolen beschikt over voldoende parkeerruimte.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Internet


Bij De Geulhemermolen heb je gratis wifi ter beschikking.

Geopend


Herberg de Geulhemermolen is dagelijks vanaf 09:30 uur geopend. Tijdens de feestdagen kan het voorkomen dat er aangepaste openingstijden zijn, raadpleeg de website voor de actuele openingstijden.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Herberg de Geulhemermolen. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!