Herberg de Geulhemermolen

Herberg de Geulhemermolen

Te midden van de vochtige graslanden, meanderende Geul en vogelrijke hellingbossen ligt de eeuwenoude Geulhemermolen. Tegenwoordig een herberg. Een plek met een rijke, tastbare historie. 

Een pleisterplaats voor wandelaars en fietsers die op doortocht zijn, maar ook een plek waarvoor je graag een omweg wilt maken.

Aanbieding

Vakantie in eigen land?  Een goed idee! Er op uit voor een mooie wandeling of fietstocht? Bij Herberg de Geulhemermolen overnacht je 's avonds met een lekkere maaltijd met een biertje of wijntje! 

En dan de dag erna fris en fruitig genieten van een ontbijt om zo de dag goed te beginnen! 

De aanbieding deze zomer; Een midweek van maandag tm vrijdag met ontbijt voor twee personen, nu met 15% korting! Email voor een aanbieding op maat!

Prijs


Vanaf€ 69,00
Verblijfstarief vanaf € 69,00 per nacht voor een tweepersoonskamer.

Accommodatie


Je logeert in één van de zestien authentieke of gemoderniseerde herbergkamers voor één tot vier personen. De herberg uit de eenentwintigste eeuw is geïnspireerd op die traditionele herberg en combineert de sfeer van vroeger met het comfort van nu. 

Net als vroeger deel je sommige voorzieningen met andere logees, zoals het sanitair. Andere kamers zijn voorzien van meer luxe en beschikken over een eigen badkamer en televisie.

Voorzieningen


  • Restaurant / Eetgelegenheid
  • Bar / Kantine
  • Tuin / Terras
  • Vergaderruimtes
  • Wifi / Internet
  • Parkeerplaats
  • Familiekamer

Parkeren


De Geulhemermolen beschikt over voldoende parkeerruimte! Ook voor fietsen en motoren!

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Internet


Bij De Geulhemermolen kun je van gratis wifi gebruik maken.

Geopend


Herberg de Geulhemermolen is dagelijks vanaf 09:30 uur geopend. Tijdens de feestdagen kan het voorkomen dat er aangepaste openingstijden zijn, raadpleeg de website voor de actuele openingstijden.

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Herberg de Geulhemermolen. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Herberg de Geulhemermolen

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!