Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

De mooiste vakantiehuisjes in Zuid-Limburg

Geselecteerd door Visit Zuid-Limburg Alle vakantiehuisjes in Zuid-Limburg

Wilt u op vakantie in een vakantiehuisje in Zuid-Limburg? Vanuit uw vakantiewoning in Zuid-Limburg kunt u elke dag weer op ontdekkingstocht in onze mooie provincie. Het mooiste vakantiehuisje in Zuid-Limburg ziet er voor iedereen anders uit. Bent u op zoek naar een luxe vakantiehuisje? Een rolstoelvriendelijke of aangepaste vakantiewoning? Of wellicht een wellnesshuisje in Zuid-Limburg?

 

Kijk in de rubrieken hieronder om uw ultieme vakantiehuisje te kiezen. Of kijk in het overzicht van alle vakantiehuisjes in Zuid-Limburg. U gaat u uw vakantiewoning zeker vinden! En hou deze pagina in de gaten. We zullen hem regelmatig aanvullen met de leukste vakantiehuisjes in Zuid-Limburg.

 

 

Vakantiehuisjes op de mooiste locaties

Vakantiehuisjes in het Heuvelland

Denk je aan het Heuvelland, dan denk je aan wandelgebieden, ongerepte bossen en oneindige weilanden. In dit 5-sterren landschap kun je tot rust komen langs het kabbelende water van de Geul en de Gulp. Laat je telkens weer verrassen door schitterende vergezichten, holle wegen en echte vakwerkboerderijen. 

Vakantiehuis in Heuvelland

Vakantiehuisjes in Valkenburg

Verscholen tussen de mosgroene heuvels, in het hart van het beschermde natuurgebied Heuvelland, flonkert het mergelstadje met haar rijke toeristische traditie. Het vijf-sterren landschap met Valkenburg als middelpunt is al meer dan 125 jaar een grote trekpleister.

Vakantiehuis in Valkenburg

Watvoor vakantiehuisje in Zuid-Limburg zoekt u?

  1. Rolstoel-vriendelijke of aangepaste vakantiewoning

    Rolstoel-vriendelijke of aangepaste vakantiewoning Bekijk het overzicht van rolstoelvriendelijke, aangepaste vakantiewoningen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website