Van harte welkom!

Zuid-Limburg zal je verbazen… het buitenland in eigen land lonkt! Dank voor alle steunbetuigingen na de wateroverlast, Zuid-Limburg is grotendeels hersteld. In onze heuvels word je meer dan ooit gastvrij onthaald, zelfs Valkenburg is weer toegankelijk. Kom vakantie vieren in Zuid-Limburg en wees welkom. Juist nu. Wij helpen je veilig op weg.

Wolfhagen Voorhuus (XL)

Wolfhagen Voorhuus (XL)

Deze carréhoeve uit 1891 maakt onderdeel uit van een vijf hectare groot landgoed genaamd 'Landgoed Wolfhagen'. Dankzij de veelzijdigheid van het gebied heeft de vakantiewoning in 2011 de status 'Landgoed' verkregen. 

Rondom de vakantiewoning beginnen diverse mooie wandelingen. Een bijzondere status en perfecte uitvalsbasis! 

Aanbieding

Raadpleeg de website voor actuele kortingen en/of aanbiedingen.
+15
Wolfhagen Voorhuus (XL) - Foto 0
Wolfhagen Voorhuus (XL) - Foto 1
Wolfhagen Voorhuus (XL) - Foto 2
Wolfhagen Voorhuus (XL) - Foto 3

Prijs


Vanaf€ 545,00
Verblijfstarief vanaf € 545,00 per weekend.

Accommodatie


Je betreedt de woning via de achterdeur. Op de begane grond bevindt zich een slaapkamer. Naast de slaapkamer bevindt zich een separaat toilet. Op de boven verdieping bevinden zich nog drie slaapkamers voor twee personen. 

De laatste kamer voor vier personen bevindt zich het gedeelte van de complete extra mini-vakantiewoning 'Daggeldershuuske' met een slaapbank voor twee personen en een vide waarop twee matrassen voor twee personen liggen. 

Voorzieningen


  • Speeltuin
  • Tuin / Terras
  • Parkeerplaats
  • Wifi / Internet
  • Linnen (verhuur)

Eten & drinken


In het Daggeldershuuske bevindt zich een kleine maar volledig ingerichte keuken met een eettafel voor vier personen. De lavendel blauwe keuken van Wolfhagen Voorhuus is gemaakt door de zoon van de eigenaren. 

De sfeervolle keuken is zeer goed uitgerust en voorzien van een 5-pits gasfornuis, een grote oven, een koel vriescombinatie, een vaatwasser. In het midden van de keuken staat een oude keukentafel waar je heerlijk een glas wijn kunt nuttigen terwijl de kok aan het kokerellen is.

Parkeren


Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Geopend


Deze vakantiewoning is gedurende het hele jaar geopend. Je kunt de woning huren voor een weekend van vrijdag tot zondag of maandag, voor een midweek van maandag tot vrijdag, of per week van maandag tot maandag of vrijdag tot vrijdag. 

Voor een afwijkende verblijfsduur kun je altijd contact opnemen.

Huisdieren


Ja

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Wolfhagen Voorhuus (XL). Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Wolfhagen Voorhuus (XL)

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!