Detail

Vakantiewoningen De schapenweide

De Schapenweide is gevestigd in wat vroeger de stallen en schuren van de boerderij waren. Behalve in de woning en op het terrein kun je ook heerlijk vertoeven in de boomgaard waar picknicktafels staan en fruit geplukt kan worden te midden van de schapen, geitjes en pony. Op de achtergrond hoor je het gekabbel van het riviertje de Geul en de vogels die foerageren in de fruitbomen. Kom genieten van het landelijke, bourgondische leven op een prachtige locatie! 

Accommodatie


De 5 vakantiewoningen hebben ieder hun eigen karakter en zijn sfeervol ingericht. Uiteraard van alle gemakken voorzien en ook wifi is aanwezig. Twee woningen
zijn geschikt voor 2-4 personen, twee woningen voor 6 personen en één woning voor 8 personen. Een combinatie van woningen is ook mogelijk. Ieder woning heeft een eigen terras op de binnenplaats, een gezamenlijk ‘ontmoet’ terras aan het water en natuurlijk een fijne plek in de boomgaard met schommels voor de kleintjes.

Voorzieningen


  • Linnen (verhuur)
  • Parkeerplaats
  • Speeltuin
  • Sportveld / Eigen terrein
  • Tuin / Terras
  • TV
  • Wasmachine
  • Wifi / Internet

Eten & drinken


De Schapenweide is landelijk gelegen maar toch ben je in 150 meter van de woningen midden in het dorp. Hier bevinden zich een bakker, groenteboer, cafetaria,
brasserie Amuseer en ook een spar. Gulpen, Schin op Geul en Valkenburg behoren ook tot de mogelijkheid om een hapje te gaan eten.

Parkeren


Op de binnenplaats van de carréhoeve is voldoende plek voor de gasten om te parkeren.

Openingstijden


De schapenweide is het hele jaar geopend immers elk seizoen heeft zijn charme! In het voorjaar kun je getuige zijn van de geboorte en verzorging van lammetjes bij de boerderij!

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Vakantiewoningen De schapenweide. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!