Van harte welkom!

Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Vakantiehuis 'de Meule'

Vakantiehuis 'de Meule'

P.C. Houbenstraat 8
Munstergeleen
Tussen Sittard en Geleen, naast de Pater Karel Kapel, ligt vakantiehuis 'de Meule' in een monumentaal molencomplex, weg van het verkeer en wat verscholen in een natuurlijke omgeving. 

Een mooi wandel- en fietsgebied. Bij aankomst is alles aanwezig voor de eerste kop koffie/thee om even bij te komen van de reis. Het dorp Munstergeleen kan gasten volledig voorzien in de dagelijkse levensbehoeften en meer. 

Naast het vakantiehuis ligt nu ook de compleet ingerichte B&B. Zie de website voor meer info.
+16
Vakantiehuis 'de Meule' - Foto 0
Vakantiehuis 'de Meule' - Foto 1
Vakantiehuis 'de Meule' - Foto 2
Vakantiehuis 'de Meule' - Foto 3

Prijs


Vanaf€ 400,00
Verblijfstarief vanaf € 400,00 per weekend.

Accommodatie


Vakantiehuis 'de Meule' is geschikt voor vier personen en beschikt over een gezellige woonkamer met eetgedeelte en een compleet ingerichte 'open' keuken. Vanuit de woonkamer is er toegang tot een leuke tuin met overkapping en verschillende terrassen. 

Op de bovenverdieping bevinden zich twee tweepersoons slaapkamers met comfortabele bedden en een tweede toilet. Op de begane grond vinden gasten de badkamer. Kabel tv, gratis wifi, bed-, bad-, en keukenlinnen zijn aanwezig.

Voorzieningen


  • Wifi / Internet
  • Linnen (verhuur)
  • Parkeerplaats
  • TV
  • Tuin / Terras

Eten & drinken


Ontbijtarrangement:
Gasten vinden in dit arrangement alle ingrediënten om zelf een vers ontbijt klaar te maken. Dit arrangement kan bij de reservering besteld worden. Prijs: € 9,50 per persoon.

Vakantiehuis 'de Meule' beschikt over een gezellige compleet ingerichte open keuken. Liever uit eten? Dan zijn er in en vlak buiten Munstergeleen genoeg eetgelegenheden te vinden. Ook is in Munstergeleen is een warme bakker en een supermarkt aanwezig.

Parkeren


Een parkeergelegenheid is aanwezig.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Geopend


Vakantiehuis 'de Meule' is het hele jaar te huur (vanaf vier nachten). Raadpleeg de website voor de actuele prijzen.

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Vakantiehuis 'de Meule'. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!