Van harte welkom!

Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Theodorus

Theodorus

Paterkustersweg 22c
Cadier en Keer
De vakantiewoning Theodorus voor vier personen ligt aan de voet van de beboste hellingen van de Keerderberg te midden van een hoogstamweide. 

Op landgoed de Heerdeberg, dat op steenworp afstand van Maastricht ligt, vind je de door hoogstam fruitbomen en scharrelende Mergelland hoenderen omringde woning. 

Een idyllisch plekje zoals er maar weinige zijn. In de zomer zit je buiten op diverse terrassen omringd door Afrikaanse beeldenkunst die de tuin sieren. 

Aanbieding

Raadpleeg de website voor actuele kortingen en/of aanbiedingen.
+7
Theodorus - Foto 0
Theodorus - Foto 1
Theodorus - Foto 2
Theodorus - Foto 3

Prijs


Vanaf€ 373,00
Verblijfstarief vanaf € 373,00 per weekend.

Accommodatie


Via de voordeur kom je in de lichte leefruimte. De knusse zithoek is gesitueerd rondom de pellet kachel. De landelijke keuken is voorzien van alles om zelf een eenvoudige maaltijd te bereiden. 

Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de twee knusse slaapkamers; ieder voorzien van twee boxspring bedden voor een persoon. De badkamer is voorzien van een inloop regendouche en wastafel. Tot slot is er een separaat toilet aanwezig.

Voorzieningen


  • Parkeerplaats
  • Tuin / Terras
  • TV
  • Wifi / Internet
  • Aparte slaapkamers max. 6 personen
  • Linnen (verhuur)

Eten & drinken


Buiten beschik je over een eigen terras met tuinmeubilair te midden van de fruitboomgaard. In het juiste seizoen kun je hier naar hartenlust kersen, appels en peren plukken. 

En de verse eitjes bij het ontbijt krijg je uiteraard van de Mergelland hoenderen. Wil je even niet zelfvoorzienend zijn dan is er altijd een tafeltje voor je vrij in het café Bij de Paters.

Parkeren


Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Geopend


Deze vakantiewoning is gedurende het hele jaar geopend. Je kunt de woning huren voor een weekend van vrijdag tot zondag of maandag, voor een midweek van maandag tot vrijdag, of per week van maandag tot maandag of vrijdag tot vrijdag.

Voor een afwijkende verblijfsduur kun je altijd contact opnemen.

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Theodorus. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Theodorus

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!