Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd?

Ga veilig op pad.

Mergelhoes ’t Wèrkes

Mergelhoes 't Wèrkes is een rustig gelegen vakantiewoning nabij de rivier de Geul. Centraal gelegen in de driehoek Valkenburg, Gulpen en Maastricht (op 5 minuten van de Keutenberg en op 10 minuten van de Cauberg). Gasten worden persoonlijk ontvangen en kunnen van alle luxe en comfort genieten, die van een gastvrije vakantiewoning verwacht mag worden. De woning is het ideale startpunt voor wandelaars en fietsers. De woning is voorzien van een oplaadstation (type 2) voor een elektrische auto.

Aanbieding

Last minute: bij boekingen van tien dagen voor aanvang ontvangen gasten 10% korting op de huurprijs!
+8

Prijs


Vanaf€ 195,00
Verblijfstarief vanaf € 195,00 per weekend.

Accommodatie


Begane grond: hal met toilet, woonkamer met eethoek, slaapbank en aparte keuken en twee buiten terrassen. Bovenverdieping: badkamer met toilet, slaapkamer met zit en tweepersoons bed. Verder is de woning van alle gemakken voorzien: kinderbed, kinderstoel, barbecue, combi-oven, vaatwasser, wasmachine, gourmetstel en tv.

Voorzieningen


  • TV
  • Aparte slaapkamers max. 6 personen
  • Linnen (verhuur)
  • Parkeerplaats
  • Tuin / Terras
  • Wasmachine
  • Wifi / Internet

Eten & drinken


Heel veel restaurants zijn in het Heuvelland, Valkenburg en Maastricht te vinden. Bij 'Dè eetwinkel' van het Heuvelland kunnen gasten terecht voor huisgemaakte kant en klare maaltijden, salades, delicatessen, kaas en (Limburgse) wijnen.

Parkeren


Een parkeerplaats is voor de deur aanwezig. Voor gasten met een elektrische auto is de vakantiewoning voorzien van een oplaadstation, type 2.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Geopend


Mergelhoes 't Wèrkes is het gehele jaar geopend.

Activiteiten

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Mergelhoes ’t Wèrkes. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!