Detail

Mergelhoes ’t Wèrkes

Mergelhoes 't Wèrkes is een rustig gelegen vakantiewoning nabij de rivier de Geul. Centraal gelegen in de driehoek Valkenburg, Gulpen en Maastricht (op 5 minuten van de Keutenberg en op 10 minuten van de Cauberg).

Je wordt persoonlijk ontvangen en je kunt van alle luxe en comfort genieten, die van een gastvrije vakantiewoning verwacht mag worden. De woning is het ideale startpunt voor wandelaars en fietsers. De woning is voorzien van een oplaadstation (type 2) voor een elektrische auto.

Aanbieding

Last minute: bij boekingen van tien dagen voor aanvang ontvang je 10% korting op de huurprijs!
+8

Accommodatie


Begane grond: hal met toilet, woonkamer met eethoek, slaapbank en aparte keuken en twee buiten terrassen. Bovenverdieping: badkamer met toilet, slaapkamer met zit en tweepersoons bed.
Verder is de woning van alle gemakken voorzien: kinderbed, kinderstoel, barbecue, combi-oven, vaatwasser, wasmachine, gourmetstel en televisie.

Voorzieningen


  • Linnen (verhuur)
  • Parkeerplaats
  • Tuin / Terras
  • TV
  • Wasmachine
  • Wifi / Internet

Eten & drinken


Heel veel restaurants zijn in het Heuvelland, Valkenburg en Maastricht te vinden. Bij 'Dè eetwinkel' van het Heuvelland kun je terecht voor huisgemaakte kant en klare maaltijden, salades, delicatessen, kaas en (Limburgse) wijnen.

Oplaadpunt voor auto


Een oplaadpunt voor auto's is aanwezig

Parkeren


Een parkeerplaats is voor de deur aanwezig. Als je over een elektrische auto beschikt, dan is de vakantiewoning voorzien van een oplaadstation, type 2.

Openingstijden


Mergelhoes 't Wèrkes is het gehele jaar geopend.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Mergelhoes ’t Wèrkes. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!