Kasteel Strijthagen

Kasteel Strijthagen

De vakantiewoning Kasteel Strijthagen voor twintig personen is een unieke vakantiewoning, gelegen in Landgraaf. Te midden van een mooi vijverpark ligt het best bewaarde kasteel van Landgraaf. De vakantiewoning is in het kasteel gelegen.

Tijdens het verblijf voel je je dus als het ware een echte kasteelheer of kasteelvrouw. Aan de voorzijde van de woning vind je de zestien leden van de Nachtwacht die over Kasteel Strijthagen waken.

Aanbieding

Raadpleeg de website voor actuele kortingen en/of aanbiedingen.
+10

Prijs


Vanaf€ 1.289,00
Verblijfstarief vanaf € 1.289,00 per weekend.

Accommodatie


Kasteel Strijthagen heeft twee woonkamers, twee eetkamers en een goed uitgeruste keuken. De woning heeft een perfect uitzicht over de visvijvers en het gehele landgoed. 

Alle negen slaapkamers zijn met een eigen thema ingericht! Stuk voor stuk prachtig! Ook is er nog een grote vergaderruimte op deze verdieping die voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. 

Tot slot is er ook nog een tweede woonkamer aanwezig met keukenblok. Hier kun je je even terug trekken en van de rust genieten.    

Voorzieningen


  • TV
  • Aparte slaapkamers max. 6 personen
  • Linnen (verhuur)
  • Parkeerplaats
  • Tuin / Terras
  • Wifi / Internet

Eten & drinken


Vanaf de eetkamer heb je aan de linkerkant toegang tot de goed uitgeruste en sfeervolle keuken. Ook kan er catering op locatie worden verzorgd.

Parkeren


Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Geopend


Deze vakantiewoning is gedurende het hele jaar geopend. De woning is te huur voor een weekend van vrijdag tot zondag of maandag, voor een midweek van maandag tot vrijdag, of per week van maandag tot maandag of vrijdag tot vrijdag. 

Voor een afwijkende verblijfsduur kun je contact opnemen via telefoon of per e-mail.

Huisdieren


Ja

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Kasteel Strijthagen. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Kasteel Strijthagen

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!