Van harte welkom!

Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Hubertus Huuske

Hubertus Huuske

Chemin du Vieux Moulin 50
Sippenaeken (België)
Dit prachtige, kleine huisje heeft in het verleden dienstgedaan als de schuur van de naastgelegen woningen de Nieuwe Molen & de Oude Molen. Buiten, aan de linkerzijde van de vakantiewoning, loopt een klein trapje naar het terras van de woning. 

Dit terras is hoger gelegen dan de woning zelf waardoor je via de raampjes de woning in kunt kijken. In de avond kunt je hier heerlijk vertoeven. 

Aanbieding

Raadpleeg de website voor actuele kortingen en/of aanbiedingen.
+1
Hubertus Huuske - Foto 0
Hubertus Huuske - Foto 1
Hubertus Huuske - Foto 2
Hubertus Huuske - Foto 3

Prijs


Vanaf€ 210,00
Verblijfstarief vanaf € 210,00 per weekend.

Accommodatie


Vanuit de open keuken loop je zo door naar het leefgedeelte, de woonkamer. Je kunt gezellig tv kijken of een spelletje spelen en van de open haard genieten. Hiernaast vind je de afgesloten badkamer. Deze beschikt over een regendouche en toilet. 

Naast de keuken loopt een trap naar de 1e verdieping. Via deze trapopgang kom je bij de slaapkamer voor twee personen. Deze heeft dezelfde oppervlakte als de gehele benedenverdieping. Op de slaapkamer vind je één bed voor twee personen. 

Voorzieningen


  • Parkeerplaats
  • Tuin / Terras
  • TV
  • Wifi / Internet
  • Sportveld / Eigen terrein
  • Speeltuin
  • Linnen (verhuur)

Eten & drinken


Bij aankomst open je de twee grote, rode deuren waarna je een prachtig zicht heeft op de binnenkant van de woning. De voordeuren bestaan volledig uit glas, hetgeen de woning erg bijzonder maakt. 

Bij binnenkomst loop je de schattige, blauwe keuken in. De keuken is voorzien van een 6-pits gasfornuis, een oven, een koelkast, waterkoker en Nespresso apparaat. 

Parkeren


Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Geopend


Deze vakantiewoning is gedurende het hele jaar geopend. Je kunt de woning huren voor een weekend van vrijdag tot zondag of maandag, voor een midweek van maandag tot vrijdag, of per week van maandag tot maandag of vrijdag tot vrijdag. 

Voor een afwijkende verblijfsduur kun je altijd contact opnemen.

Huisdieren


Ja

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Hubertus Huuske. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Hubertus Huuske

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!