Detail

Bij Sjanet

Aan de rand van een uitgestrekt bosgebied in Susteren, Limburg staat deze safaritent, geschikt voor vier personen en is voorzien van een zeer ruime groene tuin, ligt midden in het groen en heeft een eigen barbecue, inclusief houtskool en een vuurschaal, inclusief hout. 

De slaapkamers zijn voorzien van beddengoed en extra dekens. Alle handdoeken zijn inbegrepen net zoals de shampoo, douchegel, handzeep en afwasmiddel. Buiten bevinden zich verschillende zitjes, ligbedden en hangmatten.
+14

Accommodatie


Een eigen ingang en parkeerplaats en uitgebreide voorzieningen (keuken, sanitair en pelletkachel) completeren deze unieke locatie.

Voorzieningen


  • Linnen (verhuur)
  • Parkeerplaats
  • Sportveld / Eigen terrein
  • Tuin / Terras
  • Wifi / Internet

Eten & drinken


Je kunt je maaltijden in de keuken bereiden. De keuken is voorzien van een koelkast, een gastoestel met vier pitten en een magnetron. Verder is er nog een koffiezetapparaat, een waterkoker en een tosti-ijzer aanwezig.

Oplaadpunt voor e-bike


Een oplaadpunt voor e-bike is aanwezig

Parkeren


Je kunt jouw auto op het eigen terrein parkeren, de parkeerplaats kan worden afgesloten.

Openingstijden


Je kunt de website voor meer informatie raadplegen.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Bij Sjanet. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!