Bij Sjanet

Bij Sjanet

Aan de rand van een uitgestrekt bosgebied in Susteren, Limburg staat deze safaritent, geschikt voor 4 personen. De safaritent is voorzien van een zeer ruime groene tuin, ligt midden in het groen en heeft een eigen barbecue, inclusief houtskool en een vuurschaal, inclusief hout. 

De slaapkamers zijn voorzien van beddengoed en extra dekens. Alle handdoeken zijn inbegrepen net zoals de shampoo, douchegel, handzeep en afwasmiddel. Buiten bevinden zich verschillende zitjes, ligbedden en hangmatten.
+11
Bij Sjanet - Foto 0
Bij Sjanet - Foto 1
Bij Sjanet - Foto 2
Bij Sjanet - Foto 3

Prijs


Vanaf€ 285,00
Verblijfstarief vanaf € 285,00 per weekend.

Accommodatie


Een eigen ingang en parkeerplaats en uitgebreide voorzieningen (keuken, sanitair en gaskachel) completeren deze unieke locatie.

Voorzieningen


  • Bar / Kantine
  • Parkeerplaats
  • Tuin / Terras
  • Wifi / Internet

Eten & drinken


Je kunt maaltijden in de keuken bereiden. De keuken is voorzien van een koelkast, 4-pits gastoestel en magnetron. Verder is er nog een koffiezetapparaat, een waterkoker en een tosti-ijzer aanwezig.

Parkeren


Je kunt de auto op het eigen terrein parkeren, de parkeerplaats kan worden afgesloten. 

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Geopend


Je kunt de website voor meer informatie raadplegen.

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Bij Sjanet. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!

Nederland in lockdown

Blijf zoveel mogelijk thuis en vermijd drukte is het advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? Ga veilig op pad.