Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Belvoor

Belvoor

Schophem 75
's Gravenvoeren (België)
Deze 32-persoons vakantiewoning is een volledig nieuwe vakantiewoning. Door de U-vormige opstelling, waarin veel ramen zijn verwerkt, is er een prachtige vakantiewoning met zeer veel licht en ruimte ontstaan. 

De woning biedt enorm veel luxe en comfort door onder andere: een inpandige wellness ruimte, buiten een jacuzzi, een bar en een pooltafel. De woning ligt in ’s Gravenvoeren en wordt met Maastricht verbonden door een zijriviertje dat vanuit de Maas door de gemeente stroomt.

Aanbieding

Raadpleeg de website voor actuele kortingen en/of aanbiedingen.
+15
Belvoor - Foto 0
Belvoor - Foto 1
Belvoor - Foto 2
Belvoor - Foto 3

Prijs


Vanaf€ 2.438,00
Verblijfstarief vanaf € 2.438,00 per weekend.

Accommodatie


Los van al zijn gemakken is deze woning, met 14 slaapkamers en 14 badkamers waarvan er twee volledig rolstoeltoegankelijk zijn, een erg uniek verblijf. 

Alle slaapkamers zijn voorzien van 1-persoonsboxspring bedden en beschikken over een eigen badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet. 

Door zijn ruimtelijke indeling en de beschikking over een groot flatscreen, is deze woning is tevens uitermate geschikt voor zakelijke doeleinden. Denk aan vergaderen in een inspirerende omgeving!

Voorzieningen


 • Parkeerplaats
 • Speeltuin
 • Sportveld / Eigen terrein
 • Tuin / Terras
 • TV
 • Wasmachine
 • Wifi / Internet
 • Zwembad
 • Sauna
 • Bar / Kantine
 • Linnen (verhuur)
 • Airconditioning

Eten & drinken


De woonkamer is gesitueerd rondom de kachel en een lichte eetkamer voor 32 personen. Uiteraard laat de leefruimte niet na aan de verwachtingen en beschikt deze over een zeer goed uitgeruste open keuken. 

Het moderne apparatuur en handige faciliteiten zoals spoelbakken, inductie fornuis, hete lucht oven en magnetron en vaatwasser zijn er zelfs in tweevoud. De keuken is dus van alle gemakken voorzien, zodoende kun je met een groot gezelschap maaltijden bereiden.

Parkeren


Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Toegankelijkheid


Er zijn twee rolstoeltoegankelijke slaapkamers met badkamer aanwezig.

Geopend


Deze vakantiewoning is gedurende het hele jaar geopend. Je kunt de woning huren voor een weekend van vrijdag tot zondag of maandag, voor een midweek van maandag tot vrijdag, of per week van maandag tot maandag of vrijdag tot vrijdag. 

Voor een afwijkende verblijfsduur kun je altijd contact opnemen.

Huisdieren


Ja

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Belvoor. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Belvoor

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!