Van harte welkom!

Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Bakkes A gen Ling

Bakkes A gen Ling

Aan de rand van het Vijlenerbos vind je de gezellige vakantiewoning Bakkes A Gen Ling. De eigenaresse van de woning voor veertien personen woont zelf tegenover de woning en ontvangt je met veel plezier. 

Bij binnenkomst stap je de woonkamer binnen met de oorspronkelijke vakwerkspanten en vakwerkwanden, vloerverwarming, tegelvloer en zeer gezellige pellet houtkachel. De woning is toegankelijk als je slecht ter been bent of rolstoelafhankelijk. 

Aanbieding

Raadpleeg de website voor actuele kortingen en/of aanbiedingen.
+16
Bakkes A gen Ling - Foto 0
Bakkes A gen Ling - Foto 1
Bakkes A gen Ling - Foto 2
Bakkes A gen Ling - Foto 3

Prijs


Vanaf€ 995,00
Verblijfstarief vanaf € 995,00 per weekend.

Accommodatie


De begane grond beschikt over een slaapkamer voor twee personen met badkamer, aangepast toilet en wastafel. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers voor twee personen en drie badkamers. 

De eerste etage beschikt over een zithoek waar je je kunt afzonderen en lekker tot rust kunt komen. Vanuit de eerste verdieping gaan er drie vaste trappen naar de tweede verdieping. 

Hier bevinden zich nog vier slaapkamers voor twee personen met ieder twee boxspringbedden en een kledingkast. 

Voorzieningen


  • Wifi / Internet
  • Parkeerplaats
  • Tuin / Terras
  • TV
  • Linnen (verhuur)
  • Oplaadpunt e-bike
  • Oplaadpunt elektrische auto

Eten & drinken


Vanuit de woonkamer loop je door naar de u-vormige keuken die van alle gemakken is voorzien. De keuken ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook nog eens functioneel ingericht! 

Vanuit de keuken heb je een prachtig uitzicht over het Limburgse landschap via de glazen tuindeuren die over het terras uitkijken. Op het privéterras staan grote buitentafels, stoelen en zelfs ligstoelen voor je klaar.

Parkeren


Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Toegankelijkheid


Bij de verbouwing is er tevens rekening gehouden als je slecht ter been bent of rolstoelafhankelijk. 

De begane grond is volledig rolstoeltoegankelijk gemaakt en beschikt over een comfortabele slaapkamer voor twee personen met badkamer, aangepast toilet en wastafel.

Geopend


Deze vakantiewoning is gedurende het hele jaar geopend. Je kunt de woning huren voor een weekend van vrijdag tot zondag of maandag, voor een midweek van maandag tot vrijdag, of per week van maandag tot maandag of vrijdag tot vrijdag. 

Voor een afwijkende verblijfsduur kun je altijd contact opnemen.

Huisdieren


In overleg

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Bakkes A gen Ling. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Bakkes A gen Ling

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!