Atelier

Atelier

Leijstenstraat 18A
Berg en Terblijt
Deze gezellige vakantiewoning voor twee personen is op steenworp afstand van Maastricht gelegen en op wandelafstand van Valkenburg. Dé perfecte uitvalsbasis voor jong én oud! 

Het gehele jaar kun je vanuit de woning van een prachtig uitzicht over al het moois dat Limburg te bieden heeft, genieten.

Aanbieding

Raadpleeg de website voor actuele kortingen en/of aanbiedingen.
+7
Atelier - Foto 0
Atelier - Foto 1
Atelier - Foto 2
Atelier - Foto 3

Prijs


Vanaf€ 339,00
Verblijfstarief vanaf € 339,00 per weekend.

Accommodatie


Het Atelier is een prachtige twee persoons vakantiewoning die eigenlijk uit een grote leefruimte bestaat. De volledige hoogte van het gebouw is benut. In het midden zweeft de vide die dienst doet als slaapkamer. 

Hier staat ook een vrijstaand bad met een fenomenaal uitzicht. Wanneer je hier in bad zit, kun je van een prachtig weids uitzicht over het mooie Limburgse landschap genieten.

Voorzieningen


  • TV
  • Aparte slaapkamers max. 6 personen
  • Linnen (verhuur)
  • Parkeerplaats
  • Tuin / Terras
  • Wifi / Internet

Eten & drinken


Ook al ligt het gezellige centrum van Valkenburg op loopafstand met zijn talloze restaurants, zelf kokkerellen in het Atelier is zeker zo leuk!

Parkeren


Deze vakantiewoning beschikt over een parkeerplaats voor één auto.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Geopend


Deze vakantiewoning is gedurende het hele jaar geopend. Je kunt de woning huren voor een weekend van vrijdag tot zondag of maandag, voor een midweek van maandag tot vrijdag, of per week van maandag tot maandag of vrijdag tot vrijdag. 

Voor een afwijkende verblijfsduur kun je altijd contact opnemen.

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Atelier. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Atelier

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!

Nederland in lockdown

Blijf zoveel mogelijk thuis en vermijd drukte is het advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? Ga veilig op pad.