Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Wil je Kerkrade echt beleven?

Stap in de Beleefbus

Maatregelen m.b.t. het Coronavirus

Normaal gesproken verzorgt de Beleefbus Kerkrade elk zomerseizoen rondritten langs de vele attracties en bezienswaardigheden die de stad rijk is. Vanwege de coronamaatregelen zijn de rondritten vooralsnog helaas niet mogelijk. Wil je graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen met betrekking tot de rondritten? Stuur dan een e-mail naar beleef@kerkrade.nl

 

Maatwerk voor groepen

Maatwerk voor groepen is wel mogelijk, waarbij de coronamaatregelen leidend zijn. Indien je de Beleefbus wil huren, neem dan contact op via beleef@kerkrade.nl. In overleg met de busondernemer zullen we dan bekijken wat mogelijk is.

Het RTL4-programma Plezier & Passie toont de mooiste plekken van Kerkrade

Vertrek

RodaboulevardAdres voor uw navigatiesysteem:

Wiebachstraat 75, Kerkrade


RodahalAdres voor uw navigatiesysteem:

Op de hoek van de Mozartstraat en Van Beethovenstraat, Kerkrade


Highlights langs de route

Initiatief

De Beleefbus Kerkrade is een initiatief van de gemeente Kerkrade in samenwerking met Visit Zuid-Limburg, touringcarbedrijf Lindetours, Margret Reijnders Creatieve Communicatie, toeristische attracties in Kerkrade en diverse vrijwilligers (gidsen).

Vragen?

Met eventuele vragen kunt u terecht bij Visit Zuid-Limburg, tel. 0900-5559798 (€ 1,- per gesprek). Bereikbaar van maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur.

Ook kunt u een e-mail sturen naar info@visitzuidlimburg.nl. Houd er s.v.p. rekening mee dat vragen tijdens kantooruren worden beantwoord.

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website