Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Wil je Kerkrade echt beleven?

Stap in de Beleefbus

Maatregelen m.b.t. het Coronavirus

Door de onzekerheden rondom het Coronavirus is momenteel helaas niet bekend wanneer de Beleefbus Kerkrade weer gaat rijden. Wil je graag bericht krijgen wanneer er meer bekend is? Stuur een e-mail naar beleef@kerkrade.nl, dan houden we je op de hoogte!

Rondrit met Beleefbus Kerkrade

Tijdens de 2,5 uur durende rondrit laat onze gids je de mooiste plekjes van de stad zien. Zo kom je alles te weten over het Kerkrade van vroeger én nu. Met af en toe een smeuïge anekdote of Kerkraadse “wiets” tussendoor! Onderweg stap je uit om een kijkje te nemen bij twee bezienswaardigheden.

Het RTL4-programma Plezier & Passie toont de mooiste plekken van Kerkrade

Vertrek

RodaboulevardAdres voor uw navigatiesysteem:

Wiebachstraat 75, Kerkrade


RodahalAdres voor uw navigatiesysteem:

Op de hoek van de Mozartstraat en Van Beethovenstraat, Kerkrade


Highlights langs de route

Initiatief

De Beleefbus Kerkrade is een initiatief van de gemeente Kerkrade in samenwerking met Visit Zuid-Limburg, touringcarbedrijf Lindetours, Margret Reijnders Creatieve Communicatie, toeristische attracties in Kerkrade en diverse vrijwilligers (gidsen).

Vragen?

Met eventuele vragen kunt u terecht bij Visit Zuid-Limburg, tel. 0900-5559798 (€ 1,- per gesprek). Bereikbaar van maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur.

Ook kunt u een e-mail sturen naar info@visitzuidlimburg.nl. Houd er s.v.p. rekening mee dat vragen tijdens kantooruren worden beantwoord.

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website