Wil je Kerkrade echt beleven?

Stap in de Beleefbus

Van 3 juli t/m 30 oktober 2019 rijdt hij weer: de Beleefbus Kerkrade! Tijdens de 2,5 uur durende rondrit laat onze gids je iedere woensdag en zondag de mooiste plekjes van de stad zien. Zo kom je alles te weten over het Kerkrade van vroeger én nu. Met af en toe een smeuïge anekdote of Kerkraadse “wiets” tussendoor! Onderweg stap je uit om een kijkje te nemen bij twee bezienswaardigheden. Bestel dus snel je ticket en laat je verrassen door al het moois dat Kerkrade te bieden heeft

Opstapplaatsen en -tijden

Rodaboulevard: Wiebachstraat 75, Kerkrade
Rodahal: Op de hoek van de Mozartstraat en Van Beethovenstraat, Kerkrade


Opstaptijden 3 juli t/m 30 oktober 2019
Iedere woensdag en zondag
Let op: geen rondrit op zondag 8 september en 20 oktober!

Rodaboulevard: 13.00 uur
Rodahal: 13.15 uur

Duur rondrit
Circa 2,5 uur

Overige info

Prijs
Volwassenen 3 euro
Kinderen t/m 12 jaar 1 euro


Rolstoelgebruikers
De Beleefbus Kerkrade is toegankelijk voor gebruikers van een rolstoel (helaas niet voor scootmobiel). Tickets voor rolstoelgebruikers kunnen alleen online gekocht worden, dus niet in de bus!


Tussenstops
Onderweg stap je (onder leiding van de gids) uit bij twee bezienswaardigheden. Deze tussenstops vind je onder ‘download tussenstops’Vertrek

RodaboulevardAdres voor uw navigatiesysteem:

Wiebachstraat 75, Kerkrade


RodahalAdres voor uw navigatiesysteem:

Op de hoek van de Mozartstraat en Van Beethovenstraat, Kerkrade


Highlights langs de route

Initiatief

De Beleefbus Kerkrade is een initiatief van de gemeente Kerkrade in samenwerking met Visit Zuid-Limburg, touringcarbedrijf Lindetours, Margret Reijnders Creatieve Communicatie, toeristische attracties in Kerkrade en diverse vrijwilligers (gidsen).

Vragen?

Met eventuele vragen kunt u terecht bij Visit Zuid-Limburg, tel. 0900-5559798 (€ 1,- per gesprek). Bereikbaar van maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur.

Ook kunt u een e-mail sturen naar info@visitzuidlimburg.nl. Houd er s.v.p. rekening mee dat vragen tijdens kantooruren worden beantwoord.

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website