Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Ontdek de kernen van Beek

De eerste tekenen van bewoning in de buurt van Beek stammen uit de middensteentijd (8000-5000 voor Christus).

Beek

Beek staat internationaal bekend vanwege zijn eigen luchthaven. Het is een villadorp met een uitgebreid winkelcentrum. Binnen de bebouwde kernen en in het buitengebied van de gemeente Beek bevinden zich tientallen wegkruizen, veldkapellen en andere uitingen van volksdevotie. 

Lees meer

Spaubeek

Spaubeek is een uitgesproken landelijk dorpje waarvan de oude kern zorgvuldig bewaard is gebleven. In de nieuwere uitbreidingen is nadrukkelijk aandacht geschonken aan ruimtelijke aspecten, selectieve bebouwing en royale groenvoorzieningen.

Lees meer

Geverik

Dichtbij het Kelmonderbos ligt het kerkdorpje Geverik. De oude kern van dit dorp is zorgvuldig bewaard gebleven, terwijl in de nieuwe uitbreidingen nadrukkelijk aandacht is geschonken aan ruimtelijke aspecten, selectieve bebouwing en royale groenvoorziening.

Lees meer

Groot Genhout

De oude kern van dit mooie dorp is zorgvuldig bewaard gebleven, terwijl in de nieuwere door uitbreidingen nadrukkelijk aandacht is besteed aan ruimtelijke aspecten en royale groenvoorzieningen.

Lees meer

Neerbeek

Dit dorpje ligt dichtbij het dorp Beek. Neerbeek is een rustig dorpje waar veel aandacht wordt geschonken aan ruimtelijke aspecten, selectieve bebouwing en royale groenvoorziening.

Lees meer

Meer over Beek

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website