Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Welterusten

en lekker wakker worden in Parkstad Limburg

Lekker slapen op de leukste adresjes. Wakker worden van het fluiten van de vogels, de gordijnen open trekken en zien dat de zon langzaam het landschap verwarmt. Je ruikt de koffie en vers gebakken broodjes. Dit is geen droom, je bent in Parkstad Limburg!

Hotels & Pensions

Van centraal gelegen familiehotel tot luxe 4-sterren hotel en van klein pension tot knusse hotelkamer in het buitengebied, in Parkstad Limburg kan het allemaal. Voldoende keuze voor iedereen!

Hotels & Pensions in Parkstad Limburg

Kasteelhotels

Slapen als Doornroosje in een echt kasteel! Dat kan in hét kasteelhotel in Parkstad Limburg.

Kasteelhotel in Parkstad Limburg

Bed & Breakfast

Persoonlijk worden opgehaald bij het station of heerlijke Limburgse vlaai aangeboden krijgen bij aankomst. De gastvrouw of -heer weet precies waar de leukste restaurants zitten en kan honderduit vertellen over het B&B-pand. Na een heerlijk ontbijt vertrek je uitgerust. Dat zijn B&B's in Parkstad Limburg!

bed & Breakfast's in Parkstad Limburg

Vakantiewoningen & Appartementen

Op zoek naar leuke, bijzondere, gezellige, gastvrije en vaak voordelige adressen om je vakantie door te brengen? Bekijk dan het aanbod van vakantiewoningen en appartementen in Parkstad Limburg!

Vakantiewoningen & appartementen

Campings

Stadscampings of kamperen in het groen. De diversiteit van Parkstad Limburg is goed terug te vinden in de campings. En allemaal op korte afstand gelegen van de leukste attracties en bezienswaardigheden.

Campings in Parkstad Limburg

Groepsaccommodaties

Groepsaccommodaties zijn de ideale locatie voor een weekje weg met collega's, een kamp georganiseerd door een vereniging of een familie-uitje!

Groepsaccommodaties in Parkstad Limburg

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website