Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Shoppen en struinen in Parkstad Limburg

Slenteren door het centrum van Heerlen, Kerkrade of Brunssum. Etalages kijken of inkopen doen. Struinen over de markt of door de overdekte winkelcentra in Landgraaf en Brunssum. Parkstad Limburg heeft van alles in huis om het de winkelliefhebber naar de zin te maken! En over 'huis' gesproken: de grootste Woonboulevard van Nederland ligt in Heerlen!

Hier slaag je zeker voor iets leuks!

Corio Center in Heerlen

Van de laatste mode tot cadeaus en van culinaire speciaalzaken tot elektronica: je vindt het in het overdekte, architectonisch fraaie Corio Center in het centrum van Heerlen. En de auto: die parkeer je gewoon binnen n de eigen parkeergarage! Trouwens alle winkels in Heerlen zijn 7 dagen per week geopend!

lees meer

Vrije Markt Brunssum

Iedere zondag wordt één van de gezelligste overdekte markten van Nederland gehouden in Brunssum! Gezelligheid, entertainment en natuurlijk veel stands van zowel handelaren als particulieren, tweedehands en nieuwe waren.

Lees meer

Centrum van Kerkrade

De vele winkels in het centrum en de gezellige cafeetjes, restaurants & terrassen op de markt maken Kerkrade tot een veelzijdig winkelhart in Parkstad Limburg. In combinatie met de vele evenementen gedurende het jaar bruist Kerkrade van de gezelligheid!

lees meer

Woonboulevard Heerlen

Inspiratie, design en innovatie! Alles op het gebied van wonen vind je op de Woonboulevard Heerlen, een van de grootste van Nederland!

lees meer

Meer over Parkstad Limburg

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website