Van harte welkom!

Zowel Visit Zuid-Limburg als de lokale ondernemers doen er alles aan om recreëren zo inspirerend, ontspannen en veilig mogelijk te laten verlopen. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Fietsen familie

Fietsen in Parkstad

Ontdek Parkstad op haar best via 4 fietsknooppuntenroutes

Deze fietsroutes lopen dwars door het hele gebied. Parkstad Limburg ligt pal tegen de Duitse grens en heeft zowel een landelijke als stedelijke sfeer. Bebouwing te midden van groen en groen te midden van bebouwing. Laat je verrassen door dit gebied van contrasten! Fietsend door natuurgebieden, langs kastelen, over de heuvels en de grens, ontdek je Parkstad Limburg op haar best. Volg de bordjes met de knooppunten, onderdeel van het fietsroutenetwerk. 

Welke route kies jij?

Fietsen In Zuid Limburg

Welverdiende pitstop

Voor, na of tijdens je fietstocht kun je lekker uitrusten op een zonnig terras of in een sfeervol restaurant. Of gezellig picknicken onderweg! De leukste eet- en drinkgelegenheden in Parkstad Limburg hebben wij voor je verzameld!

Goed voorbereid op pad!

Groenroute Parkstad Limburg

Verken de Brunssummerheide en ontdek het Schutterspark in het dal van de Roode Beek. Fiets dwars door deze bijzondere natuurgebieden en ervaar de typische Zuid-Limburgse Bourgondische gastvrijheid. Deze route is 30km.

Bekijk alle fietsroutes in Parkstad Limburg

Meer in Parkstad Limburg