Veilig op pad in tijden van corona

Reizen in rode en oranje gebieden in het buitenland worden afgeraden door de overheid. Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Fietsen in Parkstad

Ontdek Parkstad op haar best via 4 fietsknooppuntenroutes

Deze fietsroutes lopen dwars door het hele gebied. Parkstad Limburg ligt pal tegen de Duitse grens en heeft zowel een landelijke als stedelijke sfeer. Bebouwing te midden van groen en groen te midden van bebouwing. Laat je verrassen door dit gebied van contrasten! Fietsend door natuurgebieden, langs kastelen, over de heuvels en de grens, ontdek je Parkstad Limburg op haar best. Volg de bordjes met de knooppunten, onderdeel van het fietsroutenetwerk. 

Welke route kies jij?

Welverdiende pitstop

Voor, na of tijdens je fietstocht kun je lekker uitrusten op een zonnig terras of in een sfeervol restaurant. Of gezellig picknicken onderweg! De leukste eet- en drinkgelegenheden in Parkstad Limburg hebben wij voor je verzameld!

Goed voorbereid op pad!

Groenroute Parkstad Limburg

Verken de Brunssummerheide en ontdek het Schutterspark in het dal van de Roode Beek. Fiets dwars door deze bijzondere natuurgebieden en ervaar de typische Zuid-Limburgse Bourgondische gastvrijheid. Deze route is 30km.

Bekijk alle fietsroutes in Parkstad Limburg

Meer in Parkstad Limburg